Zout

Een snufje provocatief

TRAINING / LEZING / WORKSHOP

Een snufje provocatief voor de schijterds die nog niet écht durven. Zout biedt verschillende inspirerende, prikkelende en snelle kennismakingen met Provocatief Leiderschap. Je maakt in korte tijd kennis met deze manier van leven, werken en leidinggeven. Bregje geeft met liefde en peper – uh plezier – een workshop. Je kunt haar ook inhuren als spreker. Of je komt naar De Eendaagse Provocatieve Proeverij met Bregje en/of Jeroen. Tien tegen één dat je daarna voor Zoet gaat, en dus all-in.

Welke zoutoplossingen zijn er?

Je kunt een snufje provocatief krijgen op de volgende manieren:

  1. Volg De Eendaagse Provocatieve Proeverij. Lees hier meer.
  2. Boek Bregje als (keynote)spreker. Lees hier meer.
  3. Kies de incompany workshop. Lees hier meer.
Inge van den Broek Fotografie - JPG HR-63

Ken je dit?

Je bent waanzinnig benieuwd naar het wat provocatief leven en werken voor jou of de mensen om je heen kan betekenen, maar durft nog geen grote investering te doen. Eerst even de kat uit de boom kijken, dus. Je bent te bang om je meteen ergens aan te binden, om een écht commitment aan te gaan (geen zorgen hoor, je bent heus niet de enige).

Dankzij Zout kun je even een snufje van Provocatief Leiderschap én Bregje of Jeroen proeven. Maar bedenk je wel: als je alleen maar steeds kort geïnspireerd wilt worden, krijg je nooit de verandering in jezelf of bij andere mensen die je zou willen. Kortstondig happy zijn levert in the end niet zoveel op. Dromen, dromen, dromen. Maar: niet durven. En niets doen. Daar kom je er niet mee.

Wat beloven we je?

Je krijgt al meer bewustwording en een heerlijke ‘mindfuck’. Sommige mensen kunnen bepaalde dingen die Bregje meegeeft al meteen daarna toepassen. Maar: dat is alleen voor de echte lefhebbers onder ons.

Humoristisch, verrassend, tijd vliegt om. Lijkt wel een show van Jochem Meijer...."

Heel fijn om op deze manier kennis te maken zonder je meteen te binden."

Ik kan nog een beetje anoniem blijven."

Bregje maakt het ingewikkelde eenvoudig. Ze zegt hoe het zit. No-nonsens. Heel krachtig. Veel humor."

Welke veranderingen
garanderen we je?

Niet zoveel. Behalve misschien: bewustwording. En inzicht. En dat is al heel wat.

Nou. Wacht even. Bij De Eendaagse Provocatieve Proeverij pik je waarschijnlijk al meer op. Als je tenminste een beetje oplet. Dan is deze mini-opleiding toch wel een mini-transformatie.

De grootste verandering is waarschijnlijk dat je hierna zegt: een snufje? Kieper die hele emmer maar om. Ik wil meer!

Voor eigen risico dus.

Verder nog praktische dingen?

Workshop
De incompany workshop duurt twee à drie à vier uur. Dat stemmen we samen even af. Het is een interactieve presentatie over Provocatief Leiderschap verzorgd door onze oprichter Bregje Bullens. Met concrete handvatten en veel doen. Lees hier meer. 

(Keynote)lezing
Bregje kan ook een lezing geven, zo voor een groep. Dit kunnen we op maat maken. Uiteraard is dit geen saaie lezing met alleen maar feiten en cijfers. Zonder bulderende lach die door de zaal gaat, is het voor Bregje niet geslaagd. Buckle up. Lees hier meer. 

De Eendaagse Proeverij
Een heerlijk voorproefje van de jaaropleiding. We delen enorm veel en gaan best wel de diepte in. Zo’n twee à drie meter. Da’s genoeg. Dan moet je al genoeg naar adem happen. Soms van het lachen. Soms omdat het confronterend is. Lees hier meer over De Eendaagse Proeverij.

Interesse of wil je gewoon vrijblijvend op de hoogte worden gehouden? Meld je dan even aan via info@zoetzuur-kumpany.nl

Planning Eendaagse Proeverij:

De eerste Eendaagse Proeverij is op zaterdag 4 november van 10.00 uur tot 16.30 uur.
Incl. lunch en een afsluitende borrel … als je wilt.
Interesse of wil je gewoon vrijblijvend op de hoogte worden gehouden?

info@ZoetZuur-Kumpany.nl

Voorkom teleurstellingen.

Afwijzing: bah! Eén van de grootste redenen voor minderwaardigheidscomplexen en diepe wonden geslagen in je kinderjaren. Die je vervolgens als volwassene jarenlang onnodig met je meedraagt. Ik help je daar vanaf, wedden? Maar: je moet er wel echt aan toe zijn. Om te bekijken of je dat (al) bent, kauw even op onderstaande vragen.

Tip: antwoorden met een sterretje* zijn juist.

nieuwsbrief

* verplicht
/

Ik ben klaar voor Zout

Wacht even!

Niet zo snel. Want: er is stiekem nog meer. Zoet, zuur, zout en bitter: allemaal geweldig. Maar er is nog een geheime smaak, die bijna alleen topchefs kennen: Umami. Omdat het mij niet goed genoeg kan zijn, en omdat ik wil dat iedereen een makkelijker leven gaat leiden, iedereen dichter bij zichzelf gaat staan, heb ik uit Zoet, Zuur en Zout een speciaal mengsel gemaakt. Een stoomcursus ZoetZuur, die ik dan ook alleen ‘Umami’ kan noemen. Vijf dagen doodgaan, en weer opstaan. Interesse? In alles in één keer? Klik hier voor de verborgen smaak.

Aanbodformulier

Hidden
Naam
Ik geef me op voor de volgende training:

Ik ben klaar voor Zout

Aanbodformulier

Hidden
Naam
Ik geef me op voor de volgende training:

Ik ben klaar voor Zout

Aanbodformulier

Hidden
Naam
Ik geef me op voor de volgende training:

Ik ben klaar voor Zout

Aanbodformulier

Hidden
Naam
Ik geef me op voor de volgende training:

Ik ben klaar voor Zout

Aanbodformulier

Hidden
Naam
Ik geef me op voor de volgende training:

WACHT EVEN!

Niet zo snel. Want: er is stiekem nog meer. Zoet, zuur, zout en bitter: allemaal geweldig. Maar er is nog een geheime smaak, die bijna alleen topchefs kennen: Umami. Omdat het mij niet goed genoeg kan zijn, en omdat ik wil dat iedereen een makkelijker leven gaat leiden, iedereen dichter bij zichzelf gaat staan, heb ik uit Zoet, Zuur en Zout een speciaal mengsel gemaakt. Een stoomcursus ZoetZuur, die ik dan ook alleen ‘Umami’ kan noemen. Vijf dagen doodgaan, en weer opstaan. Interesse? In alles in één keer? Klik op de knop hieronder voor de verborgen smaak.