Zout

Een snufje Provocaliefde ©

TRAINING / LEZING / WORKSHOP

Een snufje Provocalief Leiderschap© voor de ‘schijtleiders’ die nog niet écht durven. Zout biedt verschillende inspirerende, prikkelende en snelle kennismakingen met Provocalief Leiderschap. Je maakt in korte tijd kennis met deze manier van leven, werken en leidinggeven. Bregje geeft met liefde en peper – uh plezier – een korte workshop. Je kunt haar ook inhuren als spreker voor haar bekende VETtalkX. Of je komt naar theatershow VET, ons Vette Voorgerecht ergens in 2024. Tien tegen één dat je na dit zoute lekkers, veel zin hebt in iets zoets.

Welke zoutoplossingen zijn er?

Je kunt een snufje provocatief krijgen op de volgende manieren:

  1. Kom naar onze theatershow VET. Lees hier meer.
  2. Boek Bregje als (keynote)spreker. Lees hier meer.
  3. Kies de incompany workshop. Lees hier meer.
9X0A6342

Ken je dit?

Je bent waanzinnig benieuwd naar een Provocalief Leven en naar Provocalief Leiderschap en wat dit voor jou en/of de mensen om je heen kan betekenen, maar durft nog geen grote investering te doen. Eerst even de kat uit de boom kijken, dus. Je bent te bang om je meteen ergens aan te binden, om een écht commitment aan te gaan (geen zorgen hoor, je bent heus niet de enige).

Dankzij Zout kun je even een snufje van Provocatief Leiderschap én Bregje proeven. Maar bedenk je wel: als je alleen maar steeds kort geïnspireerd wilt worden, krijg je nooit de verandering in jezelf of bij andere mensen die je zou willen. Kortstondig happy zijn levert in the end niet zoveel op. Dromen, dromen, dromen. Maar: niet durven. En niets doen. Daar kom je er niet mee.

Wat beloven we je?

Je krijgt al meer bewustwording en een heerlijke ‘mindfuck’. Sommige mensen kunnen bepaalde dingen die Bregje meegeeft al meteen daarna toepassen. Maar: dat is alleen voor de echte lefhebbers onder ons.

Humoristisch, verrassend, tijd vliegt om. Lijkt wel een show van Jochem Meijer...."

Heel fijn om op deze manier kennis te maken zonder je meteen te binden."

Ik kan nog een beetje anoniem blijven."

Bregje maakt het ingewikkelde eenvoudig. Ze zegt hoe het zit. No-nonsens. Heel krachtig. Veel humor."

Welke veranderingen
garanderen we je?

Niet zoveel. Behalve misschien: bewustwording. En inzicht. En dat is al heel wat.

Nou. Wacht even. Bij theatershow VET, ons VETTE VOORGERECHT, ga je wel al een beetje verlicht weg. Of althans wij vermoeden dat dit voorgerecht je al zo aan het denken zet, dat er vanzelf al iets bij je gaat veranderen.

De grootste verandering is waarschijnlijk dat je hierna zegt: een snufje? Kieper die hele emmer maar om. Ik wil meer!

Voor eigen risico dus.

Verder nog praktische dingen?

Workshop
De incompany workshop duurt twee à drie à vier uur. Dat stemmen we samen even af. Het is een interactieve presentatie over Provocalief Leiderschap verzorgd door onze oprichter Bregje Bullens. Met concrete handvatten en veel doen. Lees hier meer. 

(Keynote)lezing
Bregje kan ook een lezing geven, zo voor een groep. Dit kunnen we op maat maken. Uiteraard is dit geen saaie lezing met alleen maar feiten en cijfers. Zonder bulderende lach die door de zaal gaat, is het voor Bregje niet geslaagd. Buckle up. Lees hier meer. 

Theatershow VET
De inhoud weten we nog niet, maar dat het VET wordt … dat beloven we je. Lees hier meer over ONS VETTE VOORGERECHT.

Interesse of wil je gewoon vrijblijvend op de hoogte worden gehouden? Meld je dan even aan via info@zoetzuur-kumpany.nl

Planning VET Voorgerecht:

Zodra we het weten, zetten we dat natuurlijk hier én op de socials.
Interesse of wil je gewoon vrijblijvend op de hoogte worden gehouden?

info@ZoetZuur-Kumpany.nl

Ik ben klaar voor Zout

Voorkom teleurstellingen.

Afwijzing: bah! Eén van de grootste redenen voor minderwaardigheidscomplexen en diepe wonden geslagen in je kinderjaren. Die je vervolgens als volwassene jarenlang onnodig met je meedraagt. Ik help je daar vanaf, wedden? Maar: je moet er wel echt aan toe zijn. Om te bekijken of je dat (al) bent, kauw even op onderstaande vragen.

Tip: antwoorden met een sterretje* zijn juist.

nieuwsbrief

* verplicht
/

WACHT EVEN!

Niet zo snel. Want: er is stiekem nog meer. Zoet, zuur, zout en bitter: allemaal geweldig. Maar er is nog een geheime smaak, die bijna alleen topchefs kennen: Umami. Omdat het mij niet goed genoeg kan zijn, en omdat ik wil dat iedereen een makkelijker leven gaat leiden, iedereen dichter bij zichzelf gaat staan, heb ik uit Zoet, Zuur en Zout een speciaal mengsel gemaakt. Een stoomcursus ZoetZuur, die ik dan ook alleen ‘Umami’ kan noemen. Vijf dagen doodgaan, en weer opstaan. Interesse? In alles in één keer? Klik op de knop hieronder voor de verborgen smaak.