VETTE LEZING

Organiseer je een seminar, event of andere dag waarvoor je een niet-alledaagse spreker zoekt die de aanwezigen nooit meer zullen vergeten? Voilà. Je hebt haar gevonden: Bregje is een krachtige spreker die met veel humor, warmte en uitdaging de aanwezigen uitnodigt om op een andere manier naar hun issues te kijken. In hoog tempo neemt ze de aanwezigen mee in haar gedachtegoed Provocalief Leiderschap©. Uiteraard is dit geen saaie lezing met alleen maar feiten en cijfers. Zonder bulderende lach die door de zaal gaat, is het voor Bregje niet geslaagd. Buckle up.

WAT BELOVEN WIJ?

We beloven dat de zaal een super vette spreker te zien krijgt. Bregje blaast ze van hun stoelen van het lachen én door de waardevolle inzichten. Die de aanwezigen de volgende dag meteen kunnen toepassen. Sommige mensen houden niet zo van vet, maar de meeste vinden het meer dan lekker (al is het misschien stiekem). Met haar mix van cabaret en lezing brengt Bregje de aanwezigen in verwarring en laat ze ze anders kijken naar gedrag. Gedrag van zichzelf én van anderen. Na het eten van deze vette hap gaat iedereen met een big smile naar buiten.

 

WAT MOETEN ZE DAAR ZELF VOOR DOEN?

Bregje staat op het podium. De deelnemers zitten in de zaal. Heel veilig dus. Iedereen kan zover meegaan als ‘ie zelf wil. Maar wij weten zeker: op het einde staat iedereen nog net niet óp de stoel. Je merkt het al: het klinkt nu nogal ongeloofwaardig. Iemand die de hele zaal meekrijgt. Yep; zelfs de mannen met stropdas en vrouwen op hoge hakken. Maar het bestaat. Dit is iets wat je een keer moet meemaken om te geloven.

 

Wat gaat BREGJE ze concreet leren?

  • De aanwezigen weten nu wat ‘de kracht van kwetsbaarheid’ betekent in de praktijk.
  • Ze ontdekken dat er een wereld bestaat buiten hun eigen referentiekader.
  • Hoe je blijft verbinden met de ander, ook als je elkaar niet begrijpt.
  • Hoe je humor inzet om in oprechte verbinding te blijven.
  • Hoe je alles zegt wat je denkt, zonder de ander voor het hoofd te stoten.


Welke veranderingen garanderen we je?

  • Het is onmogelijk om de zaal te verlaten zonder geraakt te zijn. (Deze garantie geldt niet voor de zuurpruimen ons, want zuur en vet gaan niet zo goed samen.)
  • Nog dagen – zo niet weken en maanden later – zal er nog nagepraat worden over deze lezing

VERDER NOG PRAKTISCHE DINGEN?

In de kleedkamer graag een glazen schaaltje met alleen blauwe M&M’s, een glas water zonder bubbels en negen Smintjes op een blauw parelmoer bordje.

De kosten zijn afhankelijk van de voorbereiding, de lengte en of je een vet bedrijf bent (Bregje beoordeelt dit zelf ;-). Richtprijs: tussen 1500 – 2500 euro.

Interesse of wil je gewoon vrijblijvend op de hoogte worden gehouden?

Neem dan even contact met ons op.

josburgers
Jos Burgers
Spreker en auteur
"Eens in de zoveel tijd staat er tijdens een event voor of na je een collega-spreker op het podium die je tot dan toe niet kende, maar waarvan je na afloop denkt: WOW! Wat gebeurt hier? Dat overkwam mij bij het zien van de inspirerende, humorvolle en boeiende presentatie van Bregje Bullens over 'Provocatief Leiderschap'. Wat 'n mooi mens, wat 'n talent en wat een krachtig verhaal. Over de kracht van durven loslaten en anderen in hun kracht zetten met een effectiever resultaat als gevolg, met minder stress en in minder tijd. Bregje boeit van de eerste tot de laatste minuut en zet je tot denken aan. Kortom, zoek je een inspirerende spreker: van harte aanbevolen!"
Leon_van_der_Zanden_2020
Leon van der Zanden
cabaretier
"Bregje grijpt je direct bij de strot. In performance, energie en boodschap. Je moet iets met haar, of je nou wil of niet. Haar missie is onontkoombaar en daarom staat ze daar."
1663692053776
Lilian Derksen
Manager bij IND
"Bregje .. een beleving op zich. Een prachtige vrouw vol heerlijke en vooral pure energie waar je je op kan laden met tranen van geluk, van verdriet, van kracht en van kwetsbaarheid. Ze zijn er namelijk allemaal en ze mogen er zijn. Dat maakt het leven mooi! Het is immers net hoe je ermee omgaat en wat héb je een invloed. Dat en nog zoveel meer heb ik geleerd van Bregje met al haar slimmigheid niet uit een boekje maar uit haar hart. Een hartenmens waarmee ik een verbinding heb die ik koester❤️."

Anderen over mij:

No data was found

Ik ben klaar voor Zout – Lezing

Voorkom teleurstellingen.

Afwijzing: bah! Eén van de grootste redenen voor minderwaardigheidscomplexen en diepe wonden geslagen in je kinderjaren. Die je vervolgens als volwassene jarenlang onnodig met je meedraagt. Ik help je daar vanaf, wedden? Maar: je moet er wel echt aan toe zijn. Om te bekijken of je dat (al) bent, kauw even op onderstaande vragen.

Tip: antwoorden met een sterretje* zijn juist.

nieuwsbrief

* verplicht
/