De Eendaagse Proeverij

Wil je al wel een vleugje Provocatief Leiderschap© proeven, maar ben je nog niet klaar om je over te geven aan het volgen van de Jaaropleiding? Dan kun je kiezen voor onze Eendaagse Proeverij. Je krijgt een hele hoop heerlijke snacks die je vervolgens thuis of op het werk ook zelf kunt maken. Dus met deze Eendaagse Proeverij kun je al flink aan de bak en je leert veel. Je kunt het zien als de ultra light variant van de Jaaropleiding.

Wat beloven wij je?

Eerst even heel praktisch: wij beloven je gegarandeerd onze toptrainers. Bregje of Jeroen is altijd de hoofdtrainer tijdens De Eendaagse Proeverij. Wij beloven jou dat je onze volledige aandacht krijgt en dat je niet kunt ontsnappen. Omdat we de groepen klein houden, kun je je niet verstoppen en alleen maar kennis opdoen. Wij beloven jou dat je uit je volwassen mal komt en dat je ervaart dat je meer durft dan je misschien nu denkt. En het allerbelangrijkste; wij beloven jou dat je onwijs maar dan ook onwijs veel gaat lachen en letterlijk verlichter weg gaat dan dat je bent gekomen. Wij beloven je een leven ná ZoetZuur.

 

Wat moet je daar zelf voor doen?

Simpel: écht willen. Dit alles kunnen we alleen bereiken als je om de goede reden instapt. Met oprechte motivatie. Dus niet omdat je een leuke traininkje wilt volgen wat mooi staat op je Linkedin-profiel. Of omdat je nog een cursus moet doen van de baas. Of omdat je vrouw heeft gezegd dat je jezelf moet ontwikkelen omdat ze anders bij je weggaat. Wij kunnen jou naar goud brengen als je zélf bereid bent om er keihard voor te werken, anders is het wat ons betreft een no-go. Dan zoek je het maar ergens anders.

Wat gaan we je concreet leren?

 • We halen je uit je (terminale) serieusheid en zorgen dat je gaat voelen dat jij diegene bent die het grillige leven kunt ‘spicen’.
 • We gaan je de basis leren om anders naar problemen te kijken.
 • We leren je niet te doen hoe ‘het heurt’.
 • We gaan je aanzetten tot twee opties: acceptatie of motivatie.
 • We gaan je de eerste provocatieve technieken leren die je je eigen gaat maken, waardoor je vrijer in gesprekken wordt en veel effectiever wordt.
 • We leren je om mensen en jezelf te helpen door “niet te helpen”.


Welke veranderingen garanderen we je?

 • Je leert om ‘out of the box’ te denken.
 • Je durft humor in te zetten bij complexe vraagstukken.
 • Je houdt op met bla bla bla gepraat en gaat echt de verbinding aan, niet alleen met anderen, maar ook met jezelf.
 • Je kunt krachtige interventies inzetten om belemmerende patronen te doorbreken, aan te zetten tot ander gedrag.
 • Je kunt mensen op een andere manier in beweging brengen.
 • Je ervaart meer lucht en plezier in je werk. En natuurlijk ook in je privéleven. Je bent per slot van rekening één persoon, toch?
 • Je komt los van de vaste patronen en kunt meer ruimte creëren voor verbetering en vernieuwing.

Verder nog praktische dingen?

Je hebt een intrinsieke motivatie nodig om met jezelf en anderen aan de slag te gaan. Je kunt niet achterover hangen en luisteren. Je zult hier iets moeten doen. Aan het werk, dus.

Je hebt geen voorkennis nodig … liever niet eigenlijk.

Het is een gemêleerd gezelschap. Die mix ontstaat namelijk omdat er geen criteria zijn voor specifieke doelgroepen. Je krijgt te maken met leidinggevenden, HR adviseurs, ondernemers, docenten, zorgpersoneel, advocaten, accountants, politiemensen, leerkrachten, diëtisten, fysiotherapeuten en ouders. Dit is een greep uit de mensen, die al trainingen bij de ZoetZuur hebben gevolgd. Andere mensen zijn natuurlijk ook welkom.

Krijg je er echt geen genoeg van en wil je nóg beter en nóg zekerder worden, dan bestaat er zoiets als ‘de Jaarafleiding’. Hierin ga je een laag dieper en laten we de basisgerechten achter ons. Met nog veel meer trainers en inzichten ga je écht op weg naar het integreren van Provocatief Leiderschap© in je leven.

De eerste Eendaagse Proeverij start in het tweede deel van 2023
Interesse of wil je gewoon vrijblijvend op de hoogte worden gehouden?

Neem dan even contact met ons op.

Anderen over mij:

No data was found