De Eendaagse Provocatieve Proeverij

Wil je al wel een vleugje Provocatief Leiderschap© proeven, maar ben je nog niet klaar om je over te geven aan het volgen van de Jaaropleiding? Dan kun je kiezen voor onze Eendaagse Provocatieve Proeverij. Je krijgt een hele hoop heerlijke snacks die je vervolgens thuis of op het werk ook zelf kunt maken. Dus met deze Eendaagse kun je al flink aan de bak en je leert veel. Je kunt het zien als de ultra light variant van de Jaaropleiding.

Wat beloven wij je?

Eerst even heel praktisch: wij beloven je gegarandeerd een dag om nooit te vergeten. Wij beloven jou dat je onze volledige aandacht krijgt en dat je niet kunt ontsnappen. Wij beloven jou dat je uit je volwassen mal komt en dat je ervaart dat je meer durft dan je misschien nu denkt. En het allerbelangrijkste; wij beloven jou dat je onwijs maar dan ook onwijs veel gaat lachen en letterlijk verlichter weg gaat dan dat je bent gekomen. Wij verwachten dat het naar meer zal smaken. Dus dat is het enige risico dat je neemt.

 

Wat moet je daar zelf voor doen?

Simpel: écht willen. Dit alles kunnen we alleen bereiken als je om de goede reden instapt. Met oprechte motivatie. Dus niet omdat je een leuk traininkje wilt volgen wat mooi staat op je Linkedin-profiel. Of omdat je nog een cursus moet doen van de baas. Of omdat je partner heeft gezegd dat je jezelf moet ontwikkelen omdat ze anders bij je weggaat. Wij kunnen jou naar goud brengen als je zélf bereid bent om er keihard voor te werken, anders is het wat ons betreft een no-go. Dan zoek je het maar ergens anders.

Wat gaan we je concreet leren?

    • Nou. Eigenlijk is dat in één dag niet te doen. Iets leren. We kunnen je wel bewust maken van een hele hoop dingen. Dat zal er dus zeker op deze dag gebeuren. En zoals de meeste mensen weten begint de bewustwording eerst behoorlijk pijnlijk. De ‘bewust-onbekwame-fase’ wordt dit ook wel in serieus management jargon genoemd. Daarna zul je pas bewust bekwaam worden. Dit is alleen niet in één dag bereikt. Dat is dan wel heel jammer, maar wat verwacht ja dan van ons? Of van jezelf? je hebt al je patronen niet voor niets aangeleerd, toch?

Dus wat gaan we je leren? We gaan je zeker leren dat dingen anders kunnen. Dat je meer humor in je leven kunt krijgen als je anders leert kijken en leert luisteren.
We gaan je leren dat ergernis een keuze is, waarin je kunt blijven hangen of waar je uit kunt komen mits je dat zelf wilt.
We gaan je leren dat het leven af en toe heel ruk kan zijn en dat jij niet de slingers MOET ophangen. Nee, dat vinden we altijd meteen zo dwingend. Nee. Wij geloven dat jij dan zelf KUNT beslissen hoe je ermee omgaat.

Verder nog praktische dingen?

Je hebt een intrinsieke motivatie nodig om met jezelf en anderen aan de slag te gaan. Je kunt niet achterover hangen en luisteren. Je zult hier iets moeten doen. Aan het werk, dus.

Je hebt geen voorkennis nodig … liever niet eigenlijk.

Het is een gemêleerd gezelschap. Die mix ontstaat namelijk omdat er geen criteria zijn voor specifieke doelgroepen. Je krijgt te maken met leidinggevenden, HR adviseurs, ondernemers, docenten, zorgpersoneel, advocaten, accountants, politiemensen, leerkrachten, diëtisten, fysiotherapeuten en ouders. Dit is een greep uit de mensen, die al trainingen bij de ZoetZuur hebben gevolgd. Andere mensen zijn natuurlijk ook welkom.

Krijg je er echt geen genoeg van en wil je nóg beter en nóg zekerder worden, dan bestaat er zoiets als ‘de Jaarafleiding’. Hierin ga je een laag dieper en laten we de basisgerechten achter ons. Met nog veel meer trainers en inzichten ga je écht op weg naar het integreren van Provocatief Leiderschap© in je leven.

De eerste Eendaagse Provocatieve Proeverij is op 4 november 2023 van 10.00 uur tot 16.30 uur en kost €285,00 inclusief lunch en (als je wilt) een afsluitende borrel.
De locatie is ergens in Brabant-Oost.
Je inschrijven of wil je gewoon vrijblijvend op de hoogte worden gehouden?

Neem dan even contact met ons op.

Anderen over mij:

No data was found

Ik ben klaar voor De Eendaagse Provocatieve Proeverij

Aanbodformulier

Hidden
Naam
Ik geef me op voor de volgende training:

Voorkom teleurstellingen.

Afwijzing: bah! Eén van de grootste redenen voor minderwaardigheidscomplexen en diepe wonden geslagen in je kinderjaren. Die je vervolgens als volwassene jarenlang onnodig met je meedraagt. Ik help je daar vanaf, wedden? Maar: je moet er wel echt aan toe zijn. Om te bekijken of je dat (al) bent, kauw even op onderstaande vragen.

Tip: antwoorden met een sterretje* zijn juist.

nieuwsbrief

* verplicht
/