Wil je met mij werken?
Dan zijn er 4 smaken:

Zoet

Bewuster en vrijer in het leven staan? Kost je vier dagen. Wil je jezelf, en anderen, positief uitdagen en stimuleren? Kost je een klein jaar. Samen maken we een nieuwe versie van jezelf. Of beter: toveren we de échte versie tevoorschijn.
Jaaropleiding Provocatief Coach: €3.295,00 excl btw
Tweede Jaar Provocatief Meester: €1.647,50 excl btw

Zuur

Hooguit 6 x per jaar maak ik tijd voor lieve en ietwat hardnekkige individuele “probleemgevallen”. Je gaat door de zure appel. Krijgt peper in je reet. En je gaat weer schitteren.

Zout

Een snufje provocatief coachen voor de schijterds die nog niet écht durven. Je maakt in een paar uur tijd kennis met het fenomeen provocatief communiceren. Dit doe ik in een workshop of als gastspreker. Tien tegen één dat je daarna iets ‘zoets’ wilt.

Bitter

Mijn ongezouten mening over en advies aan bedrijven en organisaties. Bitter is een complexe smaak, en niet per se lekker. Maar: teams en individuen komen er altijd vele malen beter uit.
(en best duur)

Voorkom teleurstellingen.

Afwijzing: bah! Eén van de grootste redenen voor minderwaardigheidscomplexen en diepe wonden geslagen in je kinderjaren. Die je vervolgens als volwassene jarenlang onnodig met je meedraagt. Ik help je daar vanaf, wedden? Maar: je moet er wel echt aan toe zijn. Om te bekijken of je dat (al) bent, kauw even op onderstaande vragen.

Tip: antwoorden met een sterretje* zijn juist.

nieuwsbrief

* verplicht
/