Wil je met ons werken?
Dan zijn er 4 smaken:

Zoet

Op Af Leiding

Een officiële opleiding. Mét diploma als jij dat wilt. Bijvoorbeeld omdat je wil leren om anderen positief uit te dagen en te motiveren, vanuit het provocatief gedachtegoed. Je mag het ook gewoon zien als leermomenten voor jezelf. Om bewuster en vrijer in het leven te komen staan. Daar ontkom je trouwens niet aan als je mee doet; met of zonder diploma. Kost je in totaal een klein jaar.
Tweede jaar (voor de echte zoetekauw): €1.722,50 excl btw

Zuur

Coaching

Bregje maakt zeker ook nog tijd voor individuele coachgesprekken. Alleen door haar beperkte tijd is daar wel even geduld bij nodig. Soms moet je even wachten. Soms heb je geluk en kun je snel terecht. Je gaat door de zure appel … krijgt peper in je reet. En je gaat weer schitteren. Maximaal 6 gesprekken. Meer heeft ze niet nodig om je weer te laten voelen wie je écht bent en wat je écht wilt.

Zout

EEN SNUFJE

Een snufje provocatief voor de schijterds die nog niet écht durven. Zout biedt verschillende inspirerende, prikkelende en snelle kennismakingen met Provocatief Leiderschap. Je maakt in korte tijd kennis met deze manier van leven, werken en leidinggeven. Bregje geeft met liefde en peper – uh plezier – een workshop. Je kunt haar ook inhuren als spreker. Of je komt naar De Eendaagse Provocatieve Proeverij met Bregje en/of Jeroen. Tien tegen één dat je daarna voor Zoet gaat, en dus all-in.

Bitter

ORGANISATIE ADVIES

Onze ongezouten mening over en advies aan bedrijven en organisaties. Bitter is een complexe smaak, en niet perse lekker. Maar: teams en individuen komen er altijd vele malen beter uit. Dat vinden ze zelfs trouwens ook.
(Maatwerk dus. Dat had je vast al door.)

Voorkom teleurstellingen.

Afwijzing: bah! Eén van de grootste redenen voor minderwaardigheidscomplexen en diepe wonden geslagen in je kinderjaren. Die je vervolgens als volwassene jarenlang onnodig met je meedraagt. Ik help je daar vanaf, wedden? Maar: je moet er wel echt aan toe zijn. Om te bekijken of je dat (al) bent, kauw even op onderstaande vragen.

Tip: antwoorden met een sterretje* zijn juist.

nieuwsbrief

* verplicht
/