Zuur

Provocatief Coaching

1-OP-1

Bregje maakt zeker ook nog tijd voor individuele coachgesprekken. Alleen door haar beperkte tijd is daar wel even geduld bij nodig. Soms moet je even wachten. Soms heb je geluk en kun je snel terecht. Je gaat door de zure appel … krijgt peper in je reet. En je gaat weer schitteren. Maximaal 6 gesprekken. Meer heeft ze niet nodig om je weer te laten voelen wie je écht bent en wat je écht wilt.

Wat levert het je op?

Zoals we al aangaven: Bregje heeft een heerlijk druk bestaan. Daarom wil ze heel zorgvuldig omgaan met haar tijd. Maar: soms komen er hulpvragen (lees: mensen natuurlijk) op ons af, waarbij we denken: “Ja maar daar wil Bregje wel even haar best voor doen”. Gewoon: omdat ze het verdienen. Of omdat we hun volle potentie zien, en er niet tegen kunnen als dat ongebruikt blijft. Meestal zet Bregje je in een paar sessies weer rechtop. En zorgt ze er ook voor dat je blijft stáán.

Ken je dit?

Je bent je eindeloze gekabbel en gemiep helemaal zat.
Dat stomme herkauwen, dat nergens toe leidt. Je valt steeds terug in oude patronen. die leiden tot hetzelfde resultaat.

Je bent burned out.

Of.

Je bent moe.

Of.

Je weet het niet meer.

Of.

Je zit vast.

Vast in je gedrag. Vast in je denken. Vast in je angst. Vast in jezelf. Het wordt nu echt tijd om je eigen leven te gaan leiden. Zonder concessies.

Inge van den Broek Fotografie-77

Wat beloven we je?

A lovely smack in the face. Een coach die je alle hoeken van de kamer laat zien. Je krijgt een schop onder je reet en je bent vrijwillig gebukt gaan staan. Je krijgt Bregje’s onverdeelde, oprechte aandacht en ze gaat pas stoppen als jullie samen goud hebben. Dat schoppen doet ze uiteraard wel met liefde en de nodige dosis humor.

Wat moet je daar zelf voor doen?

Een schop onder je reet nodig? Dan helpt het wel als je zelf gebukt gaat staan. Je moet namelijk intrinsiek, écht van binnen uit, wíllen veranderen. Dus: op dat punt zitten waarbij je (eindelijk) begrijpt dat de prijs van doorgaan zoals je altijd deed, hoger gaat worden dan de winst die je behaalt bij gedragsverandering. Stoer doen heeft geen nut bij Bregje: daar prikt ze zo doorheen. Stel je dus maar lekker kwetsbaar op. En: dóórgaan. Ook als het lijkt of je het even niet meer ziet zitten (geloof me: dat moment gaat komen). Oh ja: schadelijk gedrag is vaak een patroon dat net zo hardnekkig is als een verslaving. Dus: vragen we ook om je dierbaren mee te nemen in je proces – in je eentje ga je het niet redden, namelijk. Dat heb je al te lang geprobeerd.

Dit heeft tenminste echt iets gedaan. Na jaren psychologen, psychotherapie, trainingen en cursussen heb ik nu eindelijk iemand gevonden die resultaat boekt."

Ik had nooit verwacht zo snel resultaat te voelen."

Bregje for president!"

Ik heb gehuild en gelachen en het voelt zo goed."

Bregje Bullens is een rijzende ster in het provocatieve landschap. Een onvergetelijke ervaring."

Met een lach en een traan wist ik weer wat ik wilde, maar jemig wat een rollercoaster was dit."

Een frisse wervelwind tussen alle saaie volwassenen."

Wat gaat ze je concreet leren met Zuur?

Bregje gaat je aanzetten tot actie. Of ze zet je aan tot relativiteit.
Dus: motivatie óf acceptatie. Meer smaken zijn er niet.
Ze gaat je leren dat je weer iets durft te beslissen. Ze gaat je leren om meer lef te hebben. Ze gaat je leren om te lachen om jezelf. En uiteindelijk zal ze je leren om keuzes te maken in het moment. Te leven in het nu.

Welke veranderingen garanderen we je?

Je wordt door elkaar geschud en je brein krijgt een verfrissende oppepper. Je gaat (durven) leven vanuit je hart. Echte keuzes maken. Weer rechtop lopen en zien én voelen dat je tot veel meer in staat bent dan je ooit dacht.

Verder nog praktische dingen?

De gesprekken duren anderhalf uur. Bij Bregje op kantoor. Dat zijn er maximaal 6, want dat is gemiddeld de tijd die ze nodig heeft om dit alles met je te kunnen bereiken. Maar: denk nu niet dat Bregje al het werk gaat doen, want jij bent degene die aan de bak moet. Je waant je in een warm bad. En op een onbewaakt moment gooit ze er een emmer ijsklontjes in. Wedden dat dat je wakker schudt? Daarnaast kan je haar tijdens jullie samenwerking op elk moment van de dag bellen (de dag, hè?).

Ik ben klaar voor Zuur

Voorkom teleurstellingen.

Afwijzing: bah! Eén van de grootste redenen voor minderwaardigheidscomplexen en diepe wonden geslagen in je kinderjaren. Die je vervolgens als volwassene jarenlang onnodig met je meedraagt. Ik help je daar vanaf, wedden? Maar: je moet er wel echt aan toe zijn. Om te bekijken of je dat (al) bent, kauw even op onderstaande vragen.

Tip: antwoorden met een sterretje* zijn juist.

nieuwsbrief

* verplicht
/