Zoet

Bewuster en vrijer in het leven staan? Leren om anderen positief uit te dagen en te motiveren? Kost je een klein jaar. Samen toveren we de échte versie van jou tevoorschijn én word je zelfs een officieel gecertificeerd provocatief coach, mocht je dat willen.
Tweede Jaar Provocatief Meester: €1.647,50 excl btw

Wat levert Zoet je op?

Geloof me: eenmaal geproefd, wil je niet meer anders. Zoet geeft jou en jouw manier van leven een hele nieuwe boost en zorgt ervoor dat je alleen maar meer (“…méér, méér, méér…”) wilt. Zoet geeft je instant energie. Die blijft. Een oppepper voor je mind. Een leven dat totaal verandert. Worden wie je al die tijd al was. In verbinding met jezelf en met de ander.

Ken je dit?

Aan het einde van de dag kapot zijn. Trekken aan een dood paard. Het eeuwige gevecht tussen je hoofd en je hart. Het is dodelijk vermoeiend, en zelf weet je dat maar al te goed. Als je hiermee doorgaat dan lig je straks op je sterfbed. Te denken “had ik maar”.

 1. “Had ik mijn leven maar op mijn eigen manier geleid, en niet het leven dat anderen van me verwachtten of wilden”.
 2. “Had ik maar niet zoveel gewerkt”.
 3. “Had ik mijn gevoelens maar wat vaker getoond”.
 4. “Had ik mijn vrienden maar gekoesterd”.
 5. “Had ik mezelf maar toegestaan om gelukkig te zijn”.

Maar: dat ga jij natuurlijk
niet laten gebeuren.

Jij wilt het anders. Vrijer zijn in je handelen. Je wilt stoppen met vastzitten. Lichter in je hoofd zijn. Sneller ergens komen zonder al dat gelul eromheen. Meer humor in je leven, in je omgeving. Je wilt mensen in beweging krijgen en uit de weerstand, zonder er zelf aan onderdoor te gaan. Je wilt (nu eens écht) luisteren naar wat je werkelijk wilt. En vooral: er naar handelen. In oprechte verbinding zijn met jezelf en met mensen om je heen. Niet een weekje, of zo. Maar permanent.

Inge van den Broek Fotografie - JPG HR-45

Wat beloof ik je?

Ik beloof jou dat je mijn volledige aandacht krijgt en dat je niet kunt ontsnappen. Omdat ik de groepen klein houd, kun je je niet verstoppen. En alleen maar kennis opdoen. Ik beloof jou dat je uit je volwassen mal komt en dat je ervaart dat je meer durft dan je misschien nu denkt. En het allerbelangrijkste; ik beloof jou dat je onwijs maar dan ook onwijs veel gaat lachen en letterlijk verlichter weg gaat dan dat je bent gekomen. Ik beloof je een leven ná Bregje Bullens.

Wat moet je daar zelf voor doen?

Simpel: écht willen. Dit alles kan ik alleen bereiken als je om de goede reden instapt. Met oprechte motivatie. Dus niet omdat je een leuke traininkje wilt volgen wat mooi staat op je Linkedin-profiel. Of omdat je nog een cursus moet doen van de baas. Of omdat je vrouw heeft gezegd dat je jezelf moet ontwikkelen omdat ze anders bij je weggaat. Ik kan jou naar goud brengen als je zélf bereid bent om er keihard voor te werken, anders is het wat mij betreft een no-go. Dan zoek je het maar ergens anders.

Fantastisch, meer dan ik had durven hopen. Zeer verrassend hoe snel en effectief ik nu kan zijn."

Zo veel gelachen en meteen toepasbaar. Meer lucht gekregen. Minder vastzitten."

Meer lol gekregen in gesprekken. Meer zelfkennis en gegroeid als mens en als leider. Ik ben dichter bij mezelf. Ik durf meer en heb meer lef. Ik ben in staat om sneller tot de kern te komen, bij een ander en bij mezelf."

Ze helpt je de menselijke kant van jezelf en anderen te ontdekken en omarmen. Een aanrader."

Een beleving die mij nog lang zal heugen. Eentje waar ik in mijn verdere leven op verschillende manieren de vruchten van zal blijven plukken."

Bewustzijn stimuleren, desnoods met een schrikeffect. I love it!"

Ja gaat heel anders coachen en je gaat heel anders tegen het leven aankijken. Een verrijking in mijn leven."

Wat ga ik je concreet leren met ZOET?

 • Ik haal je uit je (terminale) serieusheid en zorg dat je gaat voelen dat jij diegene bent die het grillige leven kunt ‘spicen’.
 • Ik ga je leren om anders naar problemen te kijken.
 • Ik leer je niet te doen hoe ‘het heurt’.
 • Ik ga je aanzetten tot twee opties: acceptatie of motivatie.
 • Ik ga je provocatieve technieken leren die je je eigen gaat maken, waardoor je vrijer in gesprekken wordt en veel effectiever wordt.
 • Ik leer je sneller en efficiënter naar hulpvragen te kijken en mensen en jezelf te helpen door “niet te helpen”.

Welke veranderingen garandeer ik je?

 • Je leert om ‘out of the box’ te denken.
 • Je durft humor in te zetten bij complexe vraagstukken.
 • Je houdt op met bla bla bla gepraat en gaat echt de verbinding aan, niet alleen met anderen, maar ook met jezelf.
 • Je kunt krachtige interventies inzetten om belemmerende patronen te doorbreken, aan te zetten tot ander gedrag.
 • Je kunt mensen op een andere manier in beweging brengen.
 • Je ervaart meer lucht en plezier in je werk. En natuurlijk ook in je privéleven. Je bent per slot van rekening één persoon, toch?
 • Je komt los van de vaste patronen en kunt meer ruimte creëren voor verbetering en vernieuwing.

Verder nog praktische dingen?

Je hebt een intrinsieke motivatie nodig om met jezelf en anderen aan de slag te gaan. Je kunt niet achterover hangen en luisteren. Je zult hier iets moeten doen. Aan het werk, dus.

De Jaaropleiding bestaat uit zes blokken van twee aaneengesloten dagen verspreid over het hele jaar. Die kan je natuurlijk doen als je eerst Umami hebt gevolgd, mij in een korte training of als gastspreker al hebt meegemaakt of als je door mij gecoacht bent, maar dat hoeft niet. Je kunt ook gelijk in het diepe springen. Het is een gemêleerd gezelschap. Die mix ontstaat namelijk omdat er geen criteria zijn voor specifieke doelgroepen. Je krijgt te maken met leidinggevenden, HR adviseurs, ondernemers, docenten, zorgpersoneel, advocaten, accountants, politiemensen, leerkrachten, diëtisten en  fysiotherapeuten en ouders . Dit is een greep uit de mensen, die al trainingen bij de Kumpany hebben gevolgd. Andere mensen zijn natuurlijk ook welkom.

Krijg je er echt geen genoeg van en wil je nóg beter en nóg zekerder worden, dan bestaat er zoiets als ‘het Tweede jaar’. Dan volg je in de Jaaropleiding, alleen de tweede dag van elk blok. Samen met de Eerstejaars dus, waardoor je elkaar helpt, aanvult, spiegelt. In jaar Twee ontwikkel je veel meer een eigen stijl, verdiep je je en word je écht ‘next level’ (aldus wij van WC-eend, goedgekeurd door WC-eend).

Planning Zoet Vierdaagse:

 1. – UMAMI: 12 t/m 16 september 2022 VOL

Planning Zoet Jaaropleiding 2022-2023: BIJNA VOL

 1. 29 en 30 september 2022
 2. 3 en 4 november 2022
 3. 8 en 9 december 2022
 4. 12 en 13 januari 2023
 5. 9 en 10 februari 2023
 6. 16 en 17 maart 2023

 

Planning Zoet Jaaropleiding 2023:

 1. 19 en 20 januari 2023
 2. 2 en 3 maart 2023
 3. 13 en 14 april 2023
 4. 25 en 26 mei 2023
 5. 7 en 8 september 2023
 6. 12 en 13 oktober 2023

Locatie:

De Vergaderij
Hooidonksestraat 11
5275 HV  Den Dungen
Tijd 9.30-17.00 uur

Voorkom teleurstellingen.

Afwijzing: bah! Eén van de grootste redenen voor minderwaardigheidscomplexen en diepe wonden geslagen in je kinderjaren. Die je vervolgens als volwassene jarenlang onnodig met je meedraagt. Ik help je daar vanaf, wedden? Maar: je moet er wel echt aan toe zijn. Om te bekijken of je dat (al) bent, kauw even op onderstaande vragen.

Tip: antwoorden met een sterretje* zijn juist.

nieuwsbrief

* verplicht
/

Ik ben klaar voor Zoet

Wacht even!

Niet zo snel. Want: er is stiekem nog meer. Zoet, zuur, zout en bitter: allemaal geweldig. Maar er is nog een geheime smaak, die bijna alleen topchefs kennen: Umami. Omdat het mij niet goed genoeg kan zijn, en omdat ik wil dat iedereen een makkelijker leven gaat leiden, iedereen dichter bij zichzelf gaat staan, heb ik uit Zoet, Zuur en Zout een speciaal mengsel gemaakt. Een stoomcursus ZoetZuur, die ik dan ook alleen ‘Umami’ kan noemen. Vijf dagen doodgaan, en weer opstaan. Interesse? In alles in één keer? Klik hier voor de verborgen smaak.

Ik geef me op voor de volgende training:

Ik ben klaar voor Zoet

Ik geef me op voor de volgende training:

Ik ben klaar voor Zoet

Ik geef me op voor de volgende training:

Ik ben klaar voor Zoet

Ik geef me op voor de volgende training:

Ik ben klaar voor Zoet

Ik geef me op voor de volgende training:

WACHT EVEN!

Niet zo snel. Want: er is stiekem nog meer. Zoet, zuur, zout en bitter: allemaal geweldig. Maar er is nog een geheime smaak, die bijna alleen topchefs kennen: Umami. Omdat het mij niet goed genoeg kan zijn, en omdat ik wil dat iedereen een makkelijker leven gaat leiden, iedereen dichter bij zichzelf gaat staan, heb ik uit Zoet, Zuur en Zout een speciaal mengsel gemaakt. Een stoomcursus ZoetZuur, die ik dan ook alleen ‘Umami’ kan noemen. Vijf dagen doodgaan, en weer opstaan. Interesse? In alles in één keer? Klik op de knop hieronder voor de verborgen smaak.