HééééééééééééL

VAAK GEGEVEN

ANTWOORDEN

Ik hou van makkelijk. Van efficiënt. Van rechttoe, recht aan. Van: niks teveel doen. Of meerdere malen hetzelfde moeten doen. Vandaar onderstaand even een selectie uit de vragen de ik het meeste krijg – en hun antwoorden, natuurlijk. Scheelt weer tijd. Voor jou. En voor mij. Heb je nu een vraag die nog (steeds) niet beantwoord is, neem dan even contact met me op. Als je geluk hebt (en ik pech), komt jouw vraag zelfs hieronder in het lijstje te staan.

Bij de trainingen en opleidingen van Zoet werken we offline.

Dit doen we op NieuwSparrendaal, waar we op 1.5 meter afstand van elkaar kunnen blijven. Daarnaast kunnen we de ruimtes goed ventileren, dus neem een jas of vest mee als je een koukleum bent. De groepen zijn niet groter dan 15 mensen. Mondkapjes zijn niet verplicht, vooralsnog.

We houden natuurlijk de maatregelen goed in de gaten.

Mochten we helaas wel data moeten verschuiven, dan plannen we niet in schoolvakanties of op feestdagen.
Daarnaast worden data die vervallen altijd achteraan de reeks geplakt, dus de overige data blijven staan.

Wat betreft Zuur, Zout en Bitter. Bregje werkt in haar kantoor op 1.5 meter afstand en ook deze ruimte wordt geventileerd. Mondkapjes mogen, is niet verplicht.

En verder werken we, bij alle smaken, met evenveel liefde, humor en uitdaging, zoals we altijd doen.

We hopen hiermee goed door de coronatijd te komen. Heb je nog vragen, dan mail of bel ons gerust.

Nee, het wordt al intensief genoeg. Alleen bij de zoete variant, moet je wel een paar verslagen maken. Maar dit zie ik niet als huiswerk, meer als ontwikkelingswerk.

Nee, dit doe ik alleen bij Bitter. Zonde van de tijd namelijk.

Ja, dit doen we telefonisch. Als toch blijkt dat je na je eerste live gesprek niet verder wilt of durft, betaal je alleen de kosten van het eerste gesprek.

Afhankelijk van het vraagstuk. Bij Zuur heb je zes gesprekken van anderhalf uur en die vinden ongeveer eens per drie weken plaats. Wanneer het patroon hardnekkiger blijkt, gaan we daarover in gesprek en verlengen we indien nodig. Minder mag altijd.

Dat ligt eraan.
Als je zelf betaalt, dan zijn de prijzen inclusief btw.
Als je werkgever zo lief is om te betalen, móeten we nog btw in rekening brengen.

Nee, ik ben geen psycholoog of therapeut. Vergoed worden ze vaak door je werkgever. Tenminste: als je een fijne hebt.

Nee. Alhoewel ik wel een vrolijke noot ben, wil ik me verder toch echt distantiëren van zijn manier en stijl van werken. De lach en de traan zijn er wél allebei.

Nee. We gaan wel veel lachen. Echter bij lachtherapie ga je (leren) lachen, zomaar uit het niets. Bij ZoetZuur is er altijd wel een reden waarom je gaat lachen. Soms als een boer met kiespijn. Soms door lekkere zelfspot. En soms door een daadwerkelijk goeie mop.

Nee. Ik ben zo goed als mijn laatste klant en heb geen onafhankelijke accreditatie door een organisatie die op afstand beoordeeld. Ik laat de deelnemers en mijn clienten beoordelen.

Nee, ik wil hiermee voorkomen dat er mensen bij mij een training volgen, die dit nog “moeten” doen voor hun punten. Met alle respect voor die mensen hoor, die alleen trainingen mogen volgen waarbij ze punten krijgen, maar ik heb ze liever niet om die reden in de groep.

Een diploma krijg je als je de Jaaropleiding goed hebt doorlopen. Volg je de jaaropleiding daarna als tweedejaars, dan krijg je een ‘meesterlijk’ diploma. Bij de vierdaagse krijg je een certificaat.

Ook. Daarnaast werk ik met hele goeie co-trainers, die allemaal ‘hand picked’ zijn. Door mij, natuurlijk.

Grinnik. Er zitten soms mensen die het misschien als therapeutisch ervaren. Maar nee, het is geen therapie. We doen niet aan diagnostiek en behandelen. Ik hou namelijk niet van stempels en labeltjes. En jij straks ook niet meer.

Voorkom teleurstellingen.

Afwijzing: bah! Eén van de grootste redenen voor minderwaardigheidscomplexen en diepe wonden geslagen in je kinderjaren. Die je vervolgens als volwassene jarenlang onnodig met je meedraagt. Ik help je daar vanaf, wedden? Maar: je moet er wel echt aan toe zijn. Om te bekijken of je dat (al) bent, kauw even op onderstaande vragen.

Tip: antwoorden met een sterretje* zijn juist.

nieuwsbrief

* verplicht
/