Theatershow VET

Ergens in het najaar is het dan ein-de-lijk zover: VET, onze allereerste theatershow. Een vet voorgerecht, waar je niet misselijk van wordt. Pinky promise. Het vet kan wel je terminale serieusheid aantasten en je kwetsbaarheid vergroten. Da’s dus een kleine disclaimer.

VET, het VETTE voorgerecht.

De deuren gaan wagenwijd open. Voor iedereen. Iedereen die wil, mag komen luisteren naar het geloof van Bregje: Provocalief Leiderschap©.

O ja: we weten trouwens nog niet of deze theatershow wel of niet in een echt theater is. Saillant detail. Misschien kiezen we toch voor een kerk. Net zo passend.

Wat we wel zeker weten: het wordt VET!
Dit is zo’n vette hap waar je achteraf geen spijt van krijgt.

Het wordt een avond waarbij je niet meer recht kunt zitten van het lachen. Zelfs je schoonmoeder houdt het niet droog. Tussen het lachen door indoctrineeert – uhh, inspireert – Bregje je met haar gedachtegoed Provocalief Leiderschap©.

Haar missie: voorkomen dat de mensheid naar de klote gaat.

Je krijgt een hele hoop heerlijke kleine snacks van Provocalief Leiderschap die je vervolgens thuis of op het werk ook zelf kunt reproduceren. Stiekem leer je dus ook nog wat. Af. Je leert dingen af – iets met aangeleerde oude patronen die leiden tot terminale serieusheid.

Wat beloven wij je?

We beloven je gegarandeerd een avond om nooit te vergeten. Ja, dat is een belofte die we durven te doen. Volledig. Daarvoor heeft Bregje inmiddels vaak genoeg op het podium gestaan. Elke keer weer is het 100% raak.

Het grootste verschil met deze keer: nu krijgt Bregje er niet VET voor betaald. Je mag gewoon gratis komen luisteren om geïnspireerd (en een beetje geïndoctrineerd) te worden door het Provocalief© gedachtegoed.

(Voor de commerciëlen onder ons: er komt ook geen upsell. Je weet wel, dat het gratis is omdat we tijdens deze avond nog trajecten gaan verkopen ofzo. Gratis is gewoon echt gratis. Uit de goedheid van haar hart wil Bregje dat iedereen kan komen.)

Het gaat deze avond om het leggen van oprechte verbindingen. Bregje: “Ik wil deze avond mensen laten voelen dat we elkaar heel hard/t nodig hebben. En dat liefde, lol en lef nodig zijn om de polarisatie tegen te gaan. Kleine kinderen doen ook niet aan polarisatie, dus waarom doen we dat als volwassenen dan wel?”

We beloven jou dat je uit je serieuze, volwassen mal komt en dat je beseft dat jij ook meer durft dan je misschien nu denkt. En het allerbelangrijkste; we beloven jou dat je onwijs maar dan ook onwijs veel gaat lachen en letterlijk verlichter weg gaat dan dat je bent gekomen. Wij verwachten dat het naar meer zal smaken. Dus dat is het enige risico dat je neemt.

Tussendoor even opscheppen

Jos Burgers
Jos Burgers
auteur en spreker
Lees verder
"Eens in de zoveel tijd staat er tijdens een event voor of na je een collega-spreker op het podium die je tot dan toe niet kende, maar waarvan je na afloop denkt: WOW! Wat gebeurt hier? Dat overkwam mij bij het zien van de inspirerende, humorvolle en boeiende presentatie van Bregje Bullens over 'Provocatief Leiderschap'. Wat 'n mooi mens, wat 'n talent en wat een krachtig verhaal. Bregje boeit van de eerste tot de laatste minuut en zet je tot denken aan."
Leon van der Zanden
Leon van der Zanden
cabaretier
Lees verder
"Bregje grijpt je direct bij de strot. In performance, energie en boodschap. Je moet iets met haar, of je nou wil of niet. Haar missie is onontkoombaar en daarom staat ze daar."
Koen Sanders
Koen Sanders
Directeur Product Markt&Imago bij de Efteling
Lees verder
"Bregje kan als geen ander zo’n comfortabele sfeer scheppen, dat het ineens niet vervelend of vreemd meer is om in schurende en ongemakkelijke situaties gebracht te worden. Ik heb Bregje in verschillende sessies zien acteren. Van heel klein, kwetsbaar, onverwacht open en intiem. Tot best wel heel groot, super grappig, schurend en expres schokkend. Maar in alle sessie gek (en knap) genoeg wel helemaal 100% echt en 100% Bregje (of je nou wil of niet..). Ik ben in ieder geval fan."
Vorige
Volgende

Wat verwachten we van jou?

Bregje staat op het podium. Jij zit in de zaal. Heel veilig dus. Je kunt zover meegaan met de grappige en soms uitdagende ideeën van Bregje als je zelf wilt. Maar wij weten zeker: op het einde staat iedereen nog net niet óp de stoel. Je merkt het al: het klinkt nu nogal ongeloofwaardig. Iemand die de hele zaal meekrijgt. Toch is het zo.

We’ve been there. Done that. Yep; zelfs de mannen met stropdas en vrouwen op hoge hakken. Het bestaat. Dit is iets wat je een keer moet meemaken om te geloven.


Wat gaan we je concreet (af)leren?

Het is gewoon een heerlijk avondje uit. Dus je hoeft helemaal niets (af) te leren. En toch gebeurt het waarschijnlijk. Gewoon door er te zijn. Wees gerust: echt werkelijk iets afleren is toch niet te doen één avond. Bregje kan je wel bewust maken van een hele hoop dingen. Dat zal er dus zeker op deze avond gebeuren.

Zoals de meeste mensen weten begint bewustwording eerst behoorlijk pijnlijk. Je gaat van onbewust bekwaam naar bewust onbekwaam. Zoals ze dit soort leerprocessen deftig omschrijven. En dat kan een beetje pijn doen. Voor je ego. Gelukkig is het deze avond vooral heel, heel erg VET grappig.

Je gaat zeker leren dat dingen anders kunnen. Dat je meer humor in je leven kunt krijgen als je anders leert kijken en leert luisteren.

Je leert dat ergernis een keuze is, waarin je kunt blijven hangen of waar je uit kunt komen mits je dat zelf wilt.

We gaan je leren dat het leven af en toe heel ruk kan zijn en dat jij niet de slingers MOET ophangen. Nee, dat klinkt meteen zo dwingend. Wij geloven dat jij dan zelf KUNT beslissen hoe je ermee omgaat.

Verder nog iets?

Het zal een gemêleerd gezelschap zijn. Deze provocalieve ‘kerk’ 😉 werkt niet met specifieke doelgroepen. Ons geloof is er voor iedereen.

Dus je bent deze avond samen met mensen met verschillende functies. Je zit in de zaal met leidinggevenden, HR adviseurs, ondernemers, docenten, zorgpersoneel, advocaten, accountants, politiemensen, leerkrachten, diëtisten, fysiotherapeuten, ouders en vanalles wat we nu niet noemen. En Bregje’s moeder.

En eigenlijk… eigenlijk… zijn dat dus allemaal gewoon normale mensen. Met dezelfde mensen-wensen en dezelfde mensen-streken. Kennen jullie ‘m nog? 😉 Tip:

© De Fabeltjeskrant

De details. Ook belangrijk.

Wanneer: Theatershow VET komt in het najaar van 2024. De exacte datum volgt.

Waar: De locatie is ergens in Nederland.
Afhankelijk van het aantal mensen dat afkomt op deze oproep bepalen we of we de Arena in Amsterdam afhuren of we naar een lokale kroeg in Brabant verkassen. Of … we gaan het zien!

Kosten: gratis! Bregje verkondigt deze avond haar geloof. Dus net als in de kerk mag je gratis naar binnen. Misschien gaan we nog wel met de collectebus rond. Dat hoort er dan eigenlijk ook bij.

Word je hier enthousiast van? Laat dan weten dat je op de hoogte wil blijven van de datum en locatie.

Hierna stoppen we met opscheppen.

Babette van Dun
commercieel HR Manager
Lees verder
"Bregje is met geluid en stilte. Non-verbaal sterk, door kleine dingen geraakt worden en weten dat iets kleins, heel groots kan worden. Van het geitenpad af en nieuwe inzichten creëren en die werkelijk tot uitvoering brengen. Dat is wat Bregje in beweging brengt met 2 voeten op de grond."
Sanne Witkamp (drs.)
Corporate Antropoloog | Boardroom Consultant
Lees verder
"Zelden iemand mogen ontmoeten die zo authentiek is. Elke ontmoeting met Bregje is een feestje. Ze verrast en brengt ook nieuw inzicht. Een frisse wervelwind met heerlijke anekdotes die haar kijk op de wereld illustreren. Met haar humorvolle manier van communiceren brengt ze wijsheid en leven vanuit het hart in elk gesprek. Bregje is een belevenis. Er is een leven voor Bregje Bullens en een leven ná Bregje Bullens. Bregje verandert je kijk op dingen, op een unieke en heel oprechte manier."
Margot Willems
Sales & New Business
Lees verder
"Bregje is authentiek, puur en recht voor zijn raap. Met haar praten is echt een verademing! Ze staat voor no nonsense, hands on, what you see is what you get. Met passie voor hetgeen ze doet en een gedrevenheid die aanstekelijk werkt. Haar humor maakt me altijd aan het lachen en zet me vaak ook nog aan het denken. Ze is als persoon met haar wijze van communiceren oprecht een heerlijke frisse wind. Ik gun iedereen een Bregje in zijn/haar leven!"
Jeroen Stek
Provocatief & Systeemtherapeut
Lees verder
"Bregje ademt vrolijke uitdaging. Niet als methode, maar helemaal van binnenuit. En wat zo mooi is aan haar, ze heeft een missie. En wel om de wereld en de mensen om haar heen te besmetten met het provocatieve gedachtengoed. Vol energie en positieve gekte gaat ze te werk. Ben je bij haar in de buurt dan is daar gelukkig geen ontkomen aan. Top vrouw."
Paul VerbraakDirecteur Pro College regio Nijmegen
Lees verder
"What you see is what you get! Open, enthousiast, provocerend en vooral met veel humor. Zo is Bregje en zo doet Bregje. Ze weet de gevoelige snaar te vinden, krijgt snel vertrouwen en brengt mensen op een ander level, verhelderend en verrijkend. Negatiever kan ik het niet verwoorden😉."
Ayca SzaporaNeurowetenschapper
Lees verder
"Een ontmoeting met Bregje is een unieke ervaring! Een krachtvrouw! Ze is een snelle denker met een radar voor bullshit. Bregje is aanwezig, kan haarfijn observeren, en is niet bang om uit te spreken wat ze ziet. Ik heb met veel plezier samen met Bregje op het podium gestaan op een seminar, en was zeer onder de indruk van haar manier van authentiek confronteren. Haar echtheid is ontwapenend. Je zag kwartjes vallen bij het publiek. Ze maakt het ingewikkelde eenvoudig. Ze zegt hoe het zit, no nonsense. Heel krachtig! Én ze doet het met humor. Ik vind dat een gouden combinatie."
Vorige
Volgende

Ik ben klaar voor Theatershow VET

Voorkom teleurstellingen.

Afwijzing: bah! Eén van de grootste redenen voor minderwaardigheidscomplexen en diepe wonden geslagen in je kinderjaren. Die je vervolgens als volwassene jarenlang onnodig met je meedraagt. Ik help je daar vanaf, wedden? Maar: je moet er wel echt aan toe zijn. Om te bekijken of je dat (al) bent, kauw even op onderstaande vragen.

Tip: antwoorden met een sterretje* zijn juist.

nieuwsbrief

* verplicht
/