Weg met terminale serieusheid!

Anders in het leven staan. Losser. Vrijer. Met humor. En plezier. Lol hebben met de mensen om je heen. Diepe verbinding. Klinkt groots en onbereikbaar? Tsss. Niet meer voor jou, toch? Jij verschuilt je niet meer achter zelfhulpboeken. Jij gaat het nu doen. Maar dan echt. Het is tijd om voluit te leven. En als je wilt, leren we je ook hoe je anderen positief uitdaagt en motiveert. Zo ben je geen gewone leidinggevende, geen gewone manager, geen gewone collega of geen gewone vader of moeder. Nee. Wat ons betreft wordt iedereen wat meer provocalief. Weg met die terminale serieusheid! Hallo kwetsbaarheid!

Leven vanuit je hart. Dat is softe taal voor: zeggen wat je écht vindt. Tegen je partner, klant of collega. En doen wat je écht wilt. Gaan staan voor wie je bent. Thuis. Op het werk. Bij de kassa. Overal. Je gevoel laten spreken, ook al schuurt dat voor de ander (of voor jezelf). Dat leren wij je. Op onze Provocalieve manier.

ZoetZuur Kumpany is de grondlegger van Provocalief, waaronder Provocalief Leiderschap en Provocalief Leven. Provocalief is een andere manier van leven en denken. Van kijken en voelen. We helpen mensen en organisaties om hun hoofd en hart samen te laten werken. Met humor als medicijn tegen de terminale serieusheid! Dát is Provocalief. Leven met lef en liefde.

We zorgen ervoor dat je uit je hardnekkige patronen stapt – al denk je nu nog dat dat niet (meer) mogelijk is. Jouw gedrag verandert voor altijd als je met ons in aanraking komt. Tenminste als je dat zelf wilt. En durft. Bij ons ga je iets meemaken wat je nooit in de boeken zal vinden. Wij pakken de zaken heel anders aan. Provocalief.

Dit is pas echt lekker. Soms zoet, soms zuur, of zout en bitter. We hebben alle smaken en brengen je compleet in verwarring. We hebben zelfs de – voor veel mensen onbekende – smaak Umami. Are you ready voor een (h)eerlijke reset? Terug naar je fabrieksinstellingen zonder al die energievretende apps die je zelf gedurende je leven hebt geïnstalleerd?

WIL JIJ EENS PROEVEN AAN PROVOCALIEF? DAN ZIJN ER 4 SMAKEN:

Zoet

Op Af Leiding

Een officiële Provocalieve Leiderschapsopleiding©. Voor ons is het allerbelangrijkste dat je dit gaat doen als vette leerreis voor jezelf. Om bewuster en vrijer en luchtiger in het leven te komen staan. Een einde aan je terminale serieusheid te maken. Zie het als een verse start van jouw eigen leven, zoals het voor jou beschreven staat. En niet zoals het in de boeken staat. Daarnaast leer je hoe je ook anderen kunt motiveren, uitdagen en plagen.
Provocalief Leven© (voor de echte zoetekauw): €2.975,00 excl. btw

Zuur

Coaching

Bregje maakt zeker ook nog tijd voor individuele coachgesprekken. Alleen door haar beperkte tijd is daar wel even geduld bij nodig. Soms moet je even wachten. Soms heb je geluk en kun je snel terecht. Je gaat door de zure appel … krijgt peper in je reet. En je gaat weer schitteren. Maximaal 6 gesprekken. Meer heeft ze niet nodig om je weer te laten voelen wie je écht bent en wat je écht wilt.

Zout

EEN SNUFJE

Een snufje Provocalief Leiderschap© voor de ‘schijtleiders’ die nog niet écht durven. Zout biedt verschillende inspirerende, prikkelende en snelle kennismakingen met Provocalief Leiderschap. Je maakt in korte tijd kennis met deze manier van leven, werken en leidinggeven. Bregje geeft met liefde en peper – uh plezier – een korte workshop. Je kunt haar ook inhuren als spreker voor haar bekende VETtalkX. Of je komt naar theatershow VET, ons Vette Voorgerecht ergens in 2024. Tien tegen één dat je na dit zoute lekkers, veel zin hebt in iets zoets.

Bitter

ORGANISATIE ADVIES

Onze ongezouten mening over en advies aan bedrijven en organisaties. Bitter is een complexe smaak, en niet perse lekker. Maar: teams en individuen komen er altijd vele malen beter uit. Dat vinden ze zelfs trouwens ook.
(Maatwerk dus. Dat had je vast al door.)

DIT IS ANDERS.

Gemiep. Daar houden we niet van. De mensen uit ons Provocatieve Team komen direct tot de kern, geven je een liefdevolle schop onder je kont en zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk weer bij ons vertrekt. Niet omdat we jou niet leuk vinden, maar omdat we geloven in een andere manier van communiceren.

Wij maken dingen absurd. We rukken zaken uit hun verband. We zeggen dingen waarvan je denkt ‘je neemt me niet serieus!’. Niets is minder waar. Wij neem jou heel serieus, alleen dat wat eruit je mond komt niet. Dit doen we om jóu te helpen. Jij als mens interesseert ons. Niet je dossier, niet je verleden, niet je eventueel aangeprate trauma’s of je opgeplakte labels.

We draaien nergens omheen, en alleen zo leren we je hoe jij dat voortaan ook kunt. Klaar voor je nieuwe vrijheid? Voor een losser en échter leven? Buckle up – it’s gonna be a bumpy ride!

Je hebt er wel een beetje lef voor nodig omdat het iets is wat je niet kent of lang niet meer gedaan hebt. Het kind in jezelf weer naar boven halen. Hoe (h)eerlijk is dat!"

Bregje Bullens

Even opscheppen... Wij werk(t)en ook voor:

Ik ben klaar voor ZoetZuur Kumpany

Voorkom teleurstellingen.

Afwijzing: bah! Eén van de grootste redenen voor minderwaardigheidscomplexen en diepe wonden geslagen in je kinderjaren. Die je vervolgens als volwassene jarenlang onnodig met je meedraagt. Ik help je daar vanaf, wedden? Maar: je moet er wel echt aan toe zijn. Om te bekijken of je dat (al) bent, kauw even op onderstaande vragen.

Tip: antwoorden met een sterretje* zijn juist.

nieuwsbrief

* verplicht
/