Vandaag zien wij voor de zovéélste keer dat er een onbekende taxichauffeur voor ons huis stopt.

Leestijd < 1 minuut

11 juli 2023

Mijn hart huilt. Mijn hoofd wordt heel bang en boos.
Hoe gaat Isabel hier over twee minuten op reageren?

Wij zijn afhankelijk van een taxibedrijf. Wij wonen in Den Bosch en Isabel gaat in Breda naar school. Dat is niet omdat wij het zo fijn vinden dat ze lekker ver weg naar school gaat. Dat is omdat Isabel niet naar een school dichterbij kan.
Isabel is blind en daarnaast heeft ze een zeer ernstige ontwikkelingsachterstand.
Zij begrijpt de wereld niet en het taxibedrijf waar we nu afhankelijk van zijn begrijpt haar niet!

Oooo wat zou ik toch graag een wens doen.
En ik dacht ik ga niet naar een wensput maar ik gooi het op LinkedIn. Voor mij is de grootste kans dat mijn wens in vervulling kan gaan hier op LinkedIn.
Want hier komt een groot divers Nederland bij elkaar.

Ik wens. Ik wens. Ik wens dat het taxibedrijf dat aankomend jaar onze lieve kwetsbare dochter gaat vervoeren haar wel gaat begrijpen. En haar wel de liefde en zorg biedt, die ze zo hard/t nodig heeft. En dat alle kwetsbare kinderen die afhankijk zijn van leerlingenvervoer de liefste en fijnste en aardigste en grappigste en zorgzaamste taxichauffeur krijgen die er voor hen nodig is.

Alweer een nieuw taxibedrijf heeft (voor aankomend jaar) de aanbesteding binnen gehaald! Proficiat met deze grote opdracht!
Laten we hopen dat ze ook snappen wat de aard van de opdracht inhoudt. En laten we hopen dat ze een hart hebben voor de zaak (lees: hun ‘cliënten’)

Willen jullie met me mee wensen!

Alvast bedankt!
Namens alle kwetsbare kinderen in Nederland. (En hun ouders en broertjes en zusjes en ooms en tantes en opa’s en oma’s en vrienden en vriendinnen en kennissen)
♥️????

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

MIJN LAATSTE 4 ARTIKELEN:

Tranen & Troost

Leestijd < 1 minuut

18 mei 2024

Het gordijntje

Leestijd < 1 minuut

10 mei 2024

Vuurwerk, magie en gedoe.

Leestijd 2 minuten

24 april 2024

De Efteling went nooit.

Leestijd < 1 minuut

17 april 2024

Meer ARTIKELEN ONTVANGEN?

Ik ben klaar voor Vandaag zien wij voor de zovéélste keer dat er een onbekende taxichauffeur voor ons huis stopt.

Voorkom teleurstellingen.

Afwijzing: bah! Eén van de grootste redenen voor minderwaardigheidscomplexen en diepe wonden geslagen in je kinderjaren. Die je vervolgens als volwassene jarenlang onnodig met je meedraagt. Ik help je daar vanaf, wedden? Maar: je moet er wel echt aan toe zijn. Om te bekijken of je dat (al) bent, kauw even op onderstaande vragen.

Tip: antwoorden met een sterretje* zijn juist.

nieuwsbrief

* verplicht
/