Nationale Complimentendag. Dit vind ik ervan.

Leestijd < 1 minuut

1 maart 2024

De Nationale dag van het Compliment.
Jee. Ik vind het heel fijn dat er een dag voor is.
Het helpt me eraan herinneren dat complimenteren super belangrijk is. Het helpt me om stil te staan bij wie belangrijk voor me zijn.
En daarnaast vind ik het ook een beetje maf dat er een dag voor is. Want hoezo is dit een dag? Dit is toch iets wat er altijd, iedere dag is? Zijn we dan bang dat we zonder deze dag elkaar geen compliment meer zouden geven en dat dit ‘fenomeen’ misschien in de vergetelheid raakt?

Nou. Ach. Zo wat ideeen van mij hierbij.

Van Jeroen en mij een hele dikke duim voor jou. Voor jullie.
Omdat we dankzij heel veel van jullie de wereld steeds wat Provocaliever kunnen maken.

En ik geef mezelf ook een vet dik compliment! Want hé….ik red me heel knap in dit leuke, enge, heftige, intense en mooie leven.
Goed gedaan Breg ????????

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

MIJN LAATSTE 4 ARTIKELEN:

Fan van Robbie Williams

Leestijd < 1 minuut

8 maart 2024

Werk en privé gescheiden? Echt niet!

Leestijd < 1 minuut

14 februari 2024

Loslaten is anders vasthouden

Leestijd 2 minuten

11 december 2023

WIL JIJ HET SNAPPEN?

Leestijd 2 minuten

11 november 2023

Meer ARTIKELEN ONTVANGEN?

Ik ben klaar voor Nationale Complimentendag. Dit vind ik ervan.

Voorkom teleurstellingen.

Afwijzing: bah! Eén van de grootste redenen voor minderwaardigheidscomplexen en diepe wonden geslagen in je kinderjaren. Die je vervolgens als volwassene jarenlang onnodig met je meedraagt. Ik help je daar vanaf, wedden? Maar: je moet er wel echt aan toe zijn. Om te bekijken of je dat (al) bent, kauw even op onderstaande vragen.

Tip: antwoorden met een sterretje* zijn juist.

nieuwsbrief

* verplicht
/