Vandaag vieren we mijn vette afwijking!

Leestijd < 1 minuut

25 juni 2023

Heb jij ook een afwijking(sdag)?
Of heb jij er geen?

Kijk. Ik heb één overduidelijke zichtbare afwijking.
Deze heet met een chique woord vitiligo. Daarnaast heb ik ook nog een hoop onzichtbare afwijkingen. Een groot voordeel van die onzichtbare afwijkingen is dat je ze niet ziet. Een heel groot nadeel van de onzichtbare afwijkingen is dat ik niet weet of andere deze afwijkingen ook hebben.
Ik merk wel. Hoe meer ik over mijn (on)zichtbare afwijkingen praat, hoe meer het geen afwijkingen meer zijn!
En dat voelt dan weer heel fijn.

Ach ja. Afwijkingen. Wie is er niet groot mee geworden? ????

Nou pak ik een taartje.
Leve mijn vlekken!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

MIJN LAATSTE 4 ARTIKELEN:

Het gaat niet door.

Leestijd 2 minuten

5 oktober 2023

Stukje onderbouwing?

Leestijd 2 minuten

20 augustus 2023

ZoetZuur Kumpany vs BARBIE

Leestijd < 1 minuut

31 juli 2023

‘Die is er. En iedereen is daar welkom.’

Leestijd < 1 minuut

20 juli 2023

Meer ARTIKELEN ONTVANGEN?

Ik ben klaar voor Vandaag vieren we mijn vette afwijking!

Voorkom teleurstellingen.

Afwijzing: bah! Eén van de grootste redenen voor minderwaardigheidscomplexen en diepe wonden geslagen in je kinderjaren. Die je vervolgens als volwassene jarenlang onnodig met je meedraagt. Ik help je daar vanaf, wedden? Maar: je moet er wel echt aan toe zijn. Om te bekijken of je dat (al) bent, kauw even op onderstaande vragen.

Tip: antwoorden met een sterretje* zijn juist.

nieuwsbrief

* verplicht
/