Vakantie bij ons is heerlijk en hartverscheurend tegelijkertijd.

Leestijd < 1 minuut

28 augustus 2022

Mijn hart huilt heel hard.
Mijn hoofd zegt dat het écht goed is zo.

Ik hou zielsveel van Isabel.
Maar soms wil ik het even niet.
Het niet. Haar niet.
Wil ik niet 24/7 zorgen.
Wil ik even helemaal niets.

En in deze week hoeft dat niet.
En worden wij ONT-ZORGD.

Zij gaat genieten van haar eigen muziek. Van elke dag Brinta, fruit en spaghetti met ham. Van heel hard schommelen. Van 20u erin en 8u eruit. Van haar vaste structuur. Van het extreem verwend worden door de lieve mensen bij de logeeropvang bij Koninklijke Visio in Breda.

En wij?

Wij gaan genieten van hele harde muziek. Van onverwachte, super spontane restaurantbezoekjes en ontbijtbuffetten. Van mega snelle attracties. Van zo lang in bed liggen als we zelf willen. Van alles buiten de structuur om doen.
Van het extreem verwennen van onze andere drie dochters.

En over een weekje halen we haar weer op.

En gaan we met het complete gezin op vakantie. Met beste vrienden. En houden we met z’n allen rekening met haar. En met elkaar. Want hé, zeg nou zelf, is het niet fijn als we elkaar altijd een beetje ont-zorgen.

Geniet van je vakantie.
En ont-zorg! ♥️

Nb. De pubers zijn heel blij dat Isabel erbij is. Zij hebben, net als zij, een taffestyfus hekel aan kerkjes, museumpjes en stadjes bezoeken.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

MIJN LAATSTE 4 ARTIKELEN:

Één blik op mijn koelkast en je weet wie ik ben.

Leestijd < 1 minuut

20 december 2022

Ik moest mijn grootste angst aankijken.

Leestijd 2 minuten

13 december 2022

Een mooie 11/11.

Leestijd < 1 minuut

11 november 2022

Ik ben niet mijn vlekken!

Leestijd 2 minuten

30 oktober 2022

Meer ARTIKELEN ONTVANGEN?

Voorkom teleurstellingen.

Afwijzing: bah! Eén van de grootste redenen voor minderwaardigheidscomplexen en diepe wonden geslagen in je kinderjaren. Die je vervolgens als volwassene jarenlang onnodig met je meedraagt. Ik help je daar vanaf, wedden? Maar: je moet er wel echt aan toe zijn. Om te bekijken of je dat (al) bent, kauw even op onderstaande vragen.

Tip: antwoorden met een sterretje* zijn juist.

nieuwsbrief

* verplicht
/