Winnen doe je nooit alleen.

Leestijd 2 minuten

28 september 2022

Winnen doe je nooit alleen.?

Een winnaar. Zo voel ik me. En niet alleen in deze feestweek.
Ik vier mijn succes. Ik heb mezelf overtroffen. Ik heb angsten overwonnen. Ik heb verlangens gerealiseerd.

Alleen. Ik doe het niet alleen.

Ik ben niet ZoetZuurKumpany.
Ik ben Bregje Bullens, de oprichter van ZoetZuur Kumpany.

Deze mensen, die ik graag naast me op het podium zet om hun eigen medaille in ontvangst te nemen, maken samen mee ZoetZuur-Kumpany.

Met trots stel ik jullie voor:

Rieke Brinkman, MSc., de meest bescheiden en beste en liefste provocatief-mens-psycholoog, die er bestaat.

Ellis van Schaik, zo apartig, zo grappig en zo scherp en niet alleen de beste in het oosten van Nederland. Nee. Gewoon overal.

Tanja Tauriello-Brandt, de beste en meest trouwe provocatieve train-vriendin. Samen op een pad. Of naast elkaar op een ander pad. Maar altijd in elkaars zicht en hart.

Gabri Wijnakker, hij speelt en betovert. Hij is heerlijk en chaotisch. Hij kan als geen ander de ander laten schitteren zonder zelf glans te verliezen.

Sanne Witkamp, ze bedacht niet alleen de ZoetZuur naam. Ze weet ook nog eens hele slimme dingen en ze is ook nog eens de beste antropoloog die ik ken.

Willemijn Sas, niet alleen als
leerkracht voor de klas, maar ook als vriendin de beste die je je maar kunt wensen. Mijn wens is uitgekomen.

Lies Van Nuffelen, van FOERT, van alle Vlamingen steekt zij er wel echt met kop en schouders bovenuit. Hoe klein ze ook is. Ze is mega groots.

Remco Beekman, daar krijg ik niet alleen behoorlijk weke knieën van. Hij is gewoon de beste provocatieve adviseur, ambassadeur én worstenbroodjesdirecteur.

Karlijn Luijpen, niet één iemand kan zo met woorden spelen als zij. En wat hou ik van spelen met haar. En niet alleen in de Efteling.

Andriette Dobbelsteen, een van m’n oudste vriendinnen en de eerste en niet de minste, die mij altijd voorziet van de beste adviezen en de wij(d)ste vleugels.

Yvonne van Balkom – Maas, als er ook maar iets onderzocht moet worden en creatiefs uitgevoerd mag worden, heb ik aan haar de beste. Ze is beter dan Google en nog grootser dan Ogilvy.

Richtje Boomsma, de beste en liefste Friese frouw naast Jeroen Stek. Altijd. En gelukkig mag ik haar lieverd ook af en toe naast me hebben.

Monique Koolen, ik noem haar mijn Gucci tas. Zo luxe dat ik haar heb en daar ben ik dus zuinig op. O wee degene die haar niet goed behandelt. Die mep ik met een volle reiskoffer.

Jeroen Stek, daar hoef ik niet veel meer over te zeggen toch? Hij is the best. Alleen en naast mij. En ik? Ik ben the best. Alleen en naast hem.

Jeroen Bullens, hij heeft mij zijn achternaam gegeven. Dat allitereert nu zo lekker. En dat is niet het enige dat lekker is aan hem.

Dank.
Dank, dat jullie ZoetZuur Kumpany zo verslavend lekker laten smaken!

Mag ik een daverend applaus voor deze fantastische groep????

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

MIJN LAATSTE 4 ARTIKELEN:

Tranen & Troost

Leestijd < 1 minuut

18 mei 2024

Het gordijntje

Leestijd < 1 minuut

10 mei 2024

Vuurwerk, magie en gedoe.

Leestijd 2 minuten

24 april 2024

De Efteling went nooit.

Leestijd < 1 minuut

17 april 2024

Meer ARTIKELEN ONTVANGEN?

Ik ben klaar voor Winnen doe je nooit alleen.

Voorkom teleurstellingen.

Afwijzing: bah! Eén van de grootste redenen voor minderwaardigheidscomplexen en diepe wonden geslagen in je kinderjaren. Die je vervolgens als volwassene jarenlang onnodig met je meedraagt. Ik help je daar vanaf, wedden? Maar: je moet er wel echt aan toe zijn. Om te bekijken of je dat (al) bent, kauw even op onderstaande vragen.

Tip: antwoorden met een sterretje* zijn juist.

nieuwsbrief

* verplicht
/