Wie ben ik nou om dit te doen?

Leestijd < 1 minuut

25 juni 2021

Je kent het misschien wel: je staat op het punt om iets groots te gaan doen, iets spannends, iets nieuws, iets wat buiten je comfort zone ligt. En dan komt ‘ie. Heel sneaky en geniepig sluipt ‘ie je hoofd in, de gedachte:

‘Wie ben ik nou eigenlijk om dit te doen?’

Dat was het onderwerp in de rubriek van FEEM Magazine waar ik een van de panelleden ben. Ik deel het graag ook hier met jou.

Je vraagt je af of je wel genoeg ervaring hebt of dat je wel genoeg kennis hebt, of… wat dan ook. De gedachte houdt je klein. Misschien houdt ‘ie je zelfs soms wel tegen om te doen wat je eigenlijk wilt doen.

Mijn reactie:

“We zijn eigenlijk ook best nietig.”

“Maar heb je het nou echt nodig om van je omgeving te horen: ‘Je bent wel echt iemand?’ Je moet gewoon een schop onder je hol krijgen.”

Kijk mijn visie op dit thema hier. Je kunt er ook meteen zien hoe de andere panelleden erin staat; spiritueel leraar Jan Geurtz en neurowetenschapper Ayca Szapora.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

MIJN LAATSTE 4 ARTIKELEN:

Fan van Robbie Williams

Leestijd < 1 minuut

8 maart 2024

Nationale Complimentendag. Dit vind ik ervan.

Leestijd < 1 minuut

1 maart 2024

Werk en privé gescheiden? Echt niet!

Leestijd < 1 minuut

14 februari 2024

Loslaten is anders vasthouden

Leestijd 2 minuten

11 december 2023

Meer ARTIKELEN ONTVANGEN?

Ik ben klaar voor Wie ben ik nou om dit te doen?

Voorkom teleurstellingen.

Afwijzing: bah! Eén van de grootste redenen voor minderwaardigheidscomplexen en diepe wonden geslagen in je kinderjaren. Die je vervolgens als volwassene jarenlang onnodig met je meedraagt. Ik help je daar vanaf, wedden? Maar: je moet er wel echt aan toe zijn. Om te bekijken of je dat (al) bent, kauw even op onderstaande vragen.

Tip: antwoorden met een sterretje* zijn juist.

nieuwsbrief

* verplicht
/