Vaccin goedgekeurd door wij van wc-eend.

Leestijd 2 minuten

25 januari 2021

Het is mijn missie, mijn grootste drijfveer, mijn lust en mijn leven; Me inzetten voor behoud van de mensheid. Ik geloof namelijk niet dat Corona ons grootste probleem is. Ik ben bang dat wij zelf het grootste probleem zijn. Hoe mensen tegen elkaar doen. Hoe mensen op elkaar reageren. Hoe mensen elkaar dwarszitten. Hoe mensen steeds heftiger worden ten aanzien van elkaar. 

Ik wil voorkomen dat we als mensheid naar de kloten gaan en doe dat door het allerbelangrijkste vaccin de wereld in te brengen.

 

Het vaccin bestaat uit een mix van drie ingrediënten.

Het eerste ingrediënt is liefde; de basis van alles. Het hoofdbestanddeel van het vaccin. Zonder dit bestanddeel is er een grote kans dat het hart stopt.

Het volgende ingrediënt is humor. Humor zorgt voor lucht en lichtheid en zal relativering teweeg brengen.

Het laatste maar zeker niet te ontbreken bestanddeel is uitdaging. Een lichte prikkelende tegenwerking, een kleine provocatie. Dit bestanddeel moet aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat je leert kijken naar andere perspectieven. Het moet een beetje schuren en het doet een beetje pijn. Die pijn is nodig zodat er verbetering en vernieuwing optreedt in het vastzittende brein.

 

Het mooie van dit vaccin is dat het al bestaat en is goedgekeurd. Op een grote populatie is het reeds getest en de resultaten zijn verrassend. Ook zijn er nauwelijks bijwerkingen. De bijwerkingen die zich voordoen zijn: opgewektheid, hoge energie, neuriën en zingen, verhoogde behoefte aan knuffelen en lief hebben.

 

Het vaccin heeft een licht verslavende werking. 

Daarnaast is het makkelijk te transporteren en blijft het eeuwig houdbaar. 

 

Er is maar een ding dat de werking van het vaccin doet afnemen of zelfs kapot kan maken.

Als dit vaccin lange tijd wordt blootgesteld aan negativiteit, dan zal de werking verminderen. Het advies is dan ook om zo snel mogelijk het vaccin veilig te stellen of om te zorgen dat je juist grote hoeveelheden vaccin in één keer in de negativiteit injecteert, zodat de negativiteit smelt als sneeuw voor de zon.

 

Dus als je denkt dat je nood hebt aan dit vaccin. Bel of mail me. Ik weet waar het wordt opgeslagen.

En in juni 2021 starten weer verschillende provocatieve vaccinatietrajecten. Dus wees er snel bij. De aanvragen stromen binnen!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

MIJN LAATSTE 4 ARTIKELEN:

Tranen & Troost

Leestijd < 1 minuut

18 mei 2024

Het gordijntje

Leestijd < 1 minuut

10 mei 2024

Vuurwerk, magie en gedoe.

Leestijd 2 minuten

24 april 2024

De Efteling went nooit.

Leestijd < 1 minuut

17 april 2024

Meer ARTIKELEN ONTVANGEN?

Ik ben klaar voor Vaccin goedgekeurd door wij van wc-eend.

Voorkom teleurstellingen.

Afwijzing: bah! Eén van de grootste redenen voor minderwaardigheidscomplexen en diepe wonden geslagen in je kinderjaren. Die je vervolgens als volwassene jarenlang onnodig met je meedraagt. Ik help je daar vanaf, wedden? Maar: je moet er wel echt aan toe zijn. Om te bekijken of je dat (al) bent, kauw even op onderstaande vragen.

Tip: antwoorden met een sterretje* zijn juist.

nieuwsbrief

* verplicht
/