Als je op alle vragen ‘ja’ hebt beantwoord en op de laatste vraag ‘nee’ dan mag je contact opnemen.

WIL JE MET MIJ WERKEN? DAN ZIJN ER 4 SMAKEN

Zoet

Op Af Leiding

Een officiële Provocalieve Leiderschapsopleiding©. Voor ons is het allerbelangrijkste dat je dit gaat doen als vette leerreis voor jezelf. Om bewuster en vrijer en luchtiger in het leven te komen staan. Een einde aan je terminale serieusheid te maken. Zie het als een verse start van jouw eigen leven, zoals het voor jou beschreven staat. En niet zoals het in de boeken staat. Daarnaast leer je hoe je ook anderen kunt motiveren, uitdagen en plagen.
Provocalief Leven© (voor de echte zoetekauw): €2.975,00 excl. btw

Zuur

Coaching

Bregje maakt zeker ook nog tijd voor individuele coachgesprekken. Alleen door haar beperkte tijd is daar wel even geduld bij nodig. Soms moet je even wachten. Soms heb je geluk en kun je snel terecht. Je gaat door de zure appel … krijgt peper in je reet. En je gaat weer schitteren. Maximaal 6 gesprekken. Meer heeft ze niet nodig om je weer te laten voelen wie je écht bent en wat je écht wilt.

Zout

EEN SNUFJE

Een snufje Provocalief Leiderschap© voor de ‘schijtleiders’ die nog niet écht durven. Zout biedt verschillende inspirerende, prikkelende en snelle kennismakingen met Provocalief Leiderschap. Je maakt in korte tijd kennis met deze manier van leven, werken en leidinggeven. Bregje geeft met liefde en peper – uh plezier – een korte workshop. Je kunt haar ook inhuren als spreker voor haar bekende VETtalkX. Of je komt naar theatershow VET, ons Vette Voorgerecht ergens in 2024. Tien tegen één dat je na dit zoute lekkers, veel zin hebt in iets zoets.

Bitter

ORGANISATIE ADVIES

Onze ongezouten mening over en advies aan bedrijven en organisaties. Bitter is een complexe smaak, en niet perse lekker. Maar: teams en individuen komen er altijd vele malen beter uit. Dat vinden ze zelfs trouwens ook.
(Maatwerk dus. Dat had je vast al door.)

Ik ben klaar voor Quiz resultaat

Voorkom teleurstellingen.

Afwijzing: bah! Eén van de grootste redenen voor minderwaardigheidscomplexen en diepe wonden geslagen in je kinderjaren. Die je vervolgens als volwassene jarenlang onnodig met je meedraagt. Ik help je daar vanaf, wedden? Maar: je moet er wel echt aan toe zijn. Om te bekijken of je dat (al) bent, kauw even op onderstaande vragen.

Tip: antwoorden met een sterretje* zijn juist.

nieuwsbrief

* verplicht
/