Als je op alle vragen ‘ja’ hebt beantwoord en op de laatste vraag ‘nee’ dan mag je contact opnemen.

WIL JE MET MIJ WERKEN? DAN ZIJN ER 4 SMAKEN

Zoet

Bewuster en vrijer in het leven staan? Leren om anderen positief uit te dagen en te motiveren? Kost je een klein jaar. Samen toveren we de échte versie van jou tevoorschijn én word je zelfs een officieel gecertificeerd provocatief coach, mocht je dat willen.
Tweede Jaar Provocatief Meester: €1.647,50 excl btw

Zuur

Hooguit 6 x per jaar maak ik tijd voor lieve en ietwat hardnekkige individuele “probleemgevallen”. Je gaat door de zure appel. Krijgt peper in je reet. En je gaat weer schitteren.

Zout

Een snufje Provocatief Leiderschap voor de schijterds die nog niet écht durven. Je maakt in een paar uur tijd kennis met het fenomeen provocatief communiceren. Dit doe ik in een workshop of als gastspreker. Tien tegen één dat je daarna iets ‘zoets’ wilt.
(ligt aan de vraag, de locatie en de deelnemers)

Bitter

Mijn ongezouten mening over en advies aan bedrijven en organisaties. Bitter is een complexe smaak, en niet per se lekker. Maar: teams en individuen komen er altijd vele malen beter uit.
(en best duur)

Voorkom teleurstellingen.

Afwijzing: bah! Eén van de grootste redenen voor minderwaardigheidscomplexen en diepe wonden geslagen in je kinderjaren. Die je vervolgens als volwassene jarenlang onnodig met je meedraagt. Ik help je daar vanaf, wedden? Maar: je moet er wel echt aan toe zijn. Om te bekijken of je dat (al) bent, kauw even op onderstaande vragen.

Tip: antwoorden met een sterretje* zijn juist.

nieuwsbrief

* verplicht
/