intuïtie en instinct.

Leestijd < 1 minuut

20 oktober 2020

Weet je wat ik het meest heftig vind aan deze hele coronatijd?

Dat mensen op zoek blijven gaan naar waarheid en logica.

Als er een natuurramp plaatsvindt, gaan alle dieren op zoek naar een veilige schuilplaats.

Maar wat doet het diertje De Mens?

Onze belachelijke ego’s hebben zo’n buitengewone proporties aangenomen dat we ons boven de natuur plaatsen.

Waarom gebruiken we onze intuïtie en instinct niet meer?

Het enige wat ik voel is dat ik nu mijn dierbaren en mijzelf veilig wil stellen. En dat we goed voor onze naasten moeten zorgen zodat ook zij, met de uiterst weinig invloed die we hebben, hopelijk zo goed mogelijk door deze natuurramp komen.

Waarom blijven we ons zo vasthouden aan de wijsheid die in ons brein zit, terwijl er zoveel wijsheid in ons hart zit?

En wees gerust. Het is niet dat ik mijn hoofd niet gebruik. Ik zou alleen willen dat de meerderheid van de mensen ook meer hun hart zouden gebruiken. ❤️

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

MIJN LAATSTE 4 ARTIKELEN:

Fan van Robbie Williams

Leestijd < 1 minuut

8 maart 2024

Nationale Complimentendag. Dit vind ik ervan.

Leestijd < 1 minuut

1 maart 2024

Werk en privé gescheiden? Echt niet!

Leestijd < 1 minuut

14 februari 2024

Loslaten is anders vasthouden

Leestijd 2 minuten

11 december 2023

Meer ARTIKELEN ONTVANGEN?

Ik ben klaar voor intuïtie en instinct.

Voorkom teleurstellingen.

Afwijzing: bah! Eén van de grootste redenen voor minderwaardigheidscomplexen en diepe wonden geslagen in je kinderjaren. Die je vervolgens als volwassene jarenlang onnodig met je meedraagt. Ik help je daar vanaf, wedden? Maar: je moet er wel echt aan toe zijn. Om te bekijken of je dat (al) bent, kauw even op onderstaande vragen.

Tip: antwoorden met een sterretje* zijn juist.

nieuwsbrief

* verplicht
/