In mijn eentje lukte het ook al.

Leestijd 2 minuten

29 september 2022

Eigenlijk. Eigenlijk was ik in mijn eentje ook al behoorlijk succesvol.

Ik hoor mensen al denken en fluisteren:

“Oooo, dat ga je toch niet zo zeggen?
Is dat niet behoorlijk arrogant?
Wat een pocherij!
Dat is toch niet nodig. Je zelf zo op de borst kloppen.
Wat een overdreven wijf.
Hoezo showt ze alleen de grote bedrijven? Ze is zeker niet dankbaar voor de kleintjes?
Ze wil natuurlijk aandacht hebben!”

En ik denk dit allemaal zelf ook.

Kak. Conflict tussen hoofd en hart.

Mijn hoofd vindt dat ik dit hier niet zo moet opschrijven.
Mijn hoofd is bang voor deze reacties.
Mijn hoofd wil mijn hart beschermen voor afwijzing en pijn.

Heel lief van m’n hoofd.
En ook heel ‘slim’ van m’n hoofd.

Mijn hart is het er alleen niet mee eens. Mijn hart is namelijk ook heel ‘slim’.
Mijn hart wil voelen.
Mijn hart wil leven.
Mijn hart wil kloppen.

Leven in je hoofd,
is meestal kiezen vanuit angst.
Leven uit je hart,
is kiezen voor liefde.

Ze hebben elkaar nodig.
Anders wordt je een kip zonder kop. Of. Misschien wel gevaarlijker.
Een hoofd zonder gevoel.

Vandaag kies ik voor de kip zonder kop en schreeuw ik van alle daken!

“Kijk eens met wat voor vette bedrijven en de mensen die daarbij horen ik al gewerkt heb!

Gewoon ik! Bregje Bullens.

Ik heb ze zelf binnengehaald. Ze hebben mij gevonden. Ik heb deze mooie bedrijven weten te raken in hun kern. In hun hart.
Hoe ongelooflijk cool is dat. En ze zijn ook nog eens onder de indruk. Whaaaaa. Dat is toch niet normaal. Ik heb niet eens de universiteit afgemaakt. Ik kom gewoon uit Brabant en praat ook nog eens met een dialect. En ik heb niet eens een boek geschreven. Hoe dan?!”

En dat gezegd hebbende denk ik nu.
En waarom ga je dan met Jeroen Stek samen?

Omdat ik geloof in iets groters.
1+1=3
Samen kunnen we nog meer.
Hoe meer mensen provocatief leiderschap gaan zien,
hoe sneller die wereld een plek wordt, zoals die bedoeld was.

Provocatief Leiderschap© op elke hoek van de straat, in elk huis en elk gezin, bij elke bakker en slager, bij iedere school en elk ziekenhuis, van de kleine tot de beursgenoteerde bedrijven, van de lokale tot de landelijke media en uiteindelijk ook gewoon in politiek Den Haag (en als dat niet lukt…dan krijgen we waarschijnlijk eerst een functie elders…;-)

Ik ben benieuwd wanneer bijvoorbeeld Walibi Holland, Rijksuniversiteit Groningen, ASML, Ahold, RTL, Omroep Brabant, Eva Jinek, Giel Beelen, NPO, Humberto Tan en Mark Rutte zich gaan aanmelden voor een eerste kennismaking.

Wij zijn er klaar voor! Jullie ook?

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

MIJN LAATSTE 4 ARTIKELEN:

Tranen & Troost

Leestijd < 1 minuut

18 mei 2024

Het gordijntje

Leestijd < 1 minuut

10 mei 2024

Vuurwerk, magie en gedoe.

Leestijd 2 minuten

24 april 2024

De Efteling went nooit.

Leestijd < 1 minuut

17 april 2024

Meer ARTIKELEN ONTVANGEN?

Ik ben klaar voor In mijn eentje lukte het ook al.

Voorkom teleurstellingen.

Afwijzing: bah! Eén van de grootste redenen voor minderwaardigheidscomplexen en diepe wonden geslagen in je kinderjaren. Die je vervolgens als volwassene jarenlang onnodig met je meedraagt. Ik help je daar vanaf, wedden? Maar: je moet er wel echt aan toe zijn. Om te bekijken of je dat (al) bent, kauw even op onderstaande vragen.

Tip: antwoorden met een sterretje* zijn juist.

nieuwsbrief

* verplicht
/