FeemOnline

En dan ben ik ook nog vast panellid van een geweldige rubriek met de naam Drie in de Pan.

En wat vind ik dit leuk om te doen. Mijn ongezouten mening geven in een filmpje.

In deze rubriek gooien ze neurowetenschappen, spiritualiteit en provocatieve coaching bij elkaar. Wat ontstaat er wanneer we één stelling onderzoeken, vanuit deze drie verschillende perspectieven?

Deze rubriek maakt een vast onderdeel uit van het magazine FeemOnline. Een online magazine voor vrouwelijke ondernemers, die een verschil willen maken.

Weten hoe ik ook klagers denk?

We hebben allemaal wel eens een baalmoment, baaldag of zelfs een baalweek. Je hebt veel ballen hoog te houden. En dan net nu loopt je website vast, zegt die ene klant de samenwerking op of heb je je planning weer eens niet op orde. Grrrrr. Maar is klagen dan echt de oplossing? Good vibes only, toch?

Je hoort ook wel eens: als je je probleem kunt oplossen, is het geen probleem. Dus los het gewoon op. Als je het niet kunt oplossen, is het dus ook geen probleem. Dan moet je het gewoon accepteren. Met andere woorden: niet klagen.

Mijn reactie:

“Wat een flauwekul. Super schattig als mensen denken in kansen. Maar dat is ook wel een beetje zum kotsen!”

“Klagen is net als poepen. Soms moet het er gewoon uit.”

Ben je benieuwd naar het hele filmpje en de mening van Ayca Szapora en Jan Geurtz?

FeemOnline | Drie in de Pan

 

Ik ben klaar voor FeemOnline

Voorkom teleurstellingen.

Afwijzing: bah! Eén van de grootste redenen voor minderwaardigheidscomplexen en diepe wonden geslagen in je kinderjaren. Die je vervolgens als volwassene jarenlang onnodig met je meedraagt. Ik help je daar vanaf, wedden? Maar: je moet er wel echt aan toe zijn. Om te bekijken of je dat (al) bent, kauw even op onderstaande vragen.

Tip: antwoorden met een sterretje* zijn juist.

nieuwsbrief

* verplicht
/