Één blik op mijn koelkast en je weet wie ik ben.

Leestijd < 1 minuut

20 december 2022

Van mijn jonge leven met m’n zus achterin de auto naar Ierland tot mijn huidige leven waarin ik zelf mama ben.
Een (weliswaar) onthoofde Sissi uit Wenen, waar ik samen met m’n moeder naar toe ben geweest.
Een takenlijst voor de kids, want hé, ik ben ook lui.
Van de onthulling van mijn meest sexy auto, die ik tot op heden heb gereden.
Van gratis kaartjes en VIP tickets van een van m’n leukste opdrachtgevers.
Van tekeningen van m’n kids tot de liefste tekst en tekening van mijn beste kleinste vriendje, het zoontje van m’n bff.
Van een verdwaalde kerstkaart aan alle toppers van ZoetZuur Kumpany.
Van allemaal herinneringen die ik samen heb met manlief.
Van vier dochters, die ieder op hun eigen manier schitteren.

En dit zie ik elk dag. Soms gaat er wat weg. Soms komt er wat bij.
Mijn leven in één oogopslag.
Mijn hart in één keer weer gevoed.

Ik wens je een mooie koelkast!

Nb. Heel soms vind ik het ook een zooi. Hangt alles scheef. Flikkert er weer iets vanaf als ik de deur open trek. Hangen er 5 dingen over elkaar waardoor de magneet het niet meer houdt. En zie ik door de bomen het bos niet meer. Tsja. Dan neem ik even de tijd. Dan bekijk ik, overweeg ik en beslis ik en ruim op. En zo doe ik het met alles in m’n leven. Ik hoop jij ook?
♥️

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

MIJN LAATSTE 4 ARTIKELEN:

Het gaat niet door.

Leestijd 2 minuten

5 oktober 2023

Stukje onderbouwing?

Leestijd 2 minuten

20 augustus 2023

ZoetZuur Kumpany vs BARBIE

Leestijd < 1 minuut

31 juli 2023

‘Die is er. En iedereen is daar welkom.’

Leestijd < 1 minuut

20 juli 2023

Meer ARTIKELEN ONTVANGEN?

Ik ben klaar voor Één blik op mijn koelkast en je weet wie ik ben.

Voorkom teleurstellingen.

Afwijzing: bah! Eén van de grootste redenen voor minderwaardigheidscomplexen en diepe wonden geslagen in je kinderjaren. Die je vervolgens als volwassene jarenlang onnodig met je meedraagt. Ik help je daar vanaf, wedden? Maar: je moet er wel echt aan toe zijn. Om te bekijken of je dat (al) bent, kauw even op onderstaande vragen.

Tip: antwoorden met een sterretje* zijn juist.

nieuwsbrief

* verplicht
/